Ero Cream ja ranskankermaaKerma vs ranskankermaa

Kerma, kuten kaikki muut maitotuotteet, on valmistettu maitorasva joka rasvaton ylemmän kerroksen maitoa ennen homogenizing. Jos maitoa ei homogenoidaan, kevyempi rasvakerros on niitä laskeutua päälle. Tuloksena voide sitten on tietty rasvapitoisuus joka määrittää, kuinka vakaa se tulee, onko se voidaan helposti lyöty vai ei. Paksu voiteet (korkeammat rasva) ovat yleensä niitä lyöty. Mainittu rasva asettumisaika prosessi nopeutuu käyttämällä erottimet, jotka toimivat sentrifugeja.

Elintarvikkeen ainesosana, voiteet käytetään lisäosia jäätelön valmisteet ja tai seosten tiettyihin keittoja, kastikkeita ja patoihin. Se voi myös lisätä kahvia, aivan erityisesti valon kerma vaihtelua. Kuitenkin termi kermaa käytetään myös merkitä muita elintarvikkeita, kuten voiteet käytetään kiillottaa kenkiä ja voiteet levitetään yksi 's kasvot (kosmeettinen tuote).

Kirjaimellisesti käännettynä 'tuoretta kermaa,' cr? Minulle fraiche on lähes samanlainen, hapatettu cr? Olen siinä mielessä, että sillä on noin 28% rasvaa sisältävien vaikka se on hieman paksumpi kuin että hapan verrattuna jälkimmäiseen. Se on myös ruoka pH-arvo on noin 4. 5. Tämä voide tyyppi pidetään kypsä, on täyteläinen (melkein samettinen) ja on ominaista pähkinäinen ja kirpeä maku.

Vaikka cr? Minulle fraiche tuli alunperin Ranska, se on nyt tehty ja rakastettu lähes kaikissa maailman kolkissa. Mutta sen valmistus eroaa merkittävästi, sillä esimerkiksi Ranskassa, ne valmistaa sen pastöroimatonta. Amerikassa kaikki niiden voiteet välittömästi pastöroidaan. Tämä tarkoittaa, että tuote on edelleen luonnollinen bakteereja, jotka tekevät kerma paksumpi. Pastöroitu cr? Minulle fraiche tulee vain saada sen käymisaineina sisällyttämällä smetana seoksessa.Making cr? Minulle fraiche on hyvin yksinkertainen, vaikka tehdään kotona. Sinun tarvitsee vain kaataa kupillinen kuohukermaa (raskas tyyppi) purkkiin, jossa on kansi. Sitten lisätään noin 2 täyttä ruokalusikallista piimä. Käyttämällä kansi, peität jar jotta voit ravistellaan seosta helposti. Anna säiliö istua yhdessä yössä jopa koko päivän ennen jäähdytys-. Tuloksena on oma kotitekoinen cr? Minulle fraiche, joka voi kestää 10 päivää, jos se säilytetään hyvin.

Mitä se käyttötarkoitukset cr? Minulle fraiche käytetään makujen keittoihin. Se voi toimia myös paksunninta liemet. Lisäksi kuten useimmat voiteet, cr? Minulle fraiche käytetään myös jälkiruoka toping.

1. Cream on yleisempi termi verrattuna tarkempia kerma tyyppi '' cr? Minulle fraiche.