Ero mehujäätelötSorbetti vs Sorbet

Mehujäätelöt ovat pakastejälkiruoissa. Useimmat ihmiset hämmentyvät välillä mehujäätelöt. He ajattelevat mehujäätelöt ovat synonyymejä. Vaikka mehujäätelöt ovat molemmat pakastejälkiruoat, heillä on pieniä eroja.

Mikä on mehujäätelöt? Sorbetti on valmistettu vettä, jääkylmää hedelmiä, viiniä ja suklaata. Sorbetti on yksinkertaisesti kylmää juomaa, joka on valmistettu ruusunmarjoja, kirsikat, lakritsi ja mausteet.

Nyt 's katsomaan joitakin eroja mehujäätelöt. No, yksi tärkeimmistä erot kahden jäädytetyn aavikot että sorbetti sisältää maitoa, tai jokin muu rasva. Sorbet ei sisällä tyyppistä maitotuote. sorbetti voi sisältää myös muna.

Vaikka sorbetti voidaan kutsua maitopohjainen jälkiruoka, sorbetti voidaan kutsua kuin hedelmä-pohjainen jälkiruoka.

Sorbetti tunnetaan jäätä, teknisesti, ja kutsutaan kuin lisukkeita. No, Sorbets joskus kutsutaan 'ensimmäinen jääkylmää jälkiruoka'. Sorbet on rakeinen rakenne, koska sen jäinen luonne. Toisaalta, sorbetit näyttää kermainen, kun ne on lisätty rasvaa niitä.

Kun tarkastellaan niiden etymologia, sorbetti on johdettu Turkin sana 'serbet', ja sorbetti on johdettu Persian sana 'sharbat'.

Makuja samoin, mehujäätelöt tulevat eri makuja. Sorbettia tulee mango, vadelma, sitruuna, appelsiini ja cassis makuja. Sorbetti voi tulla kalkki, mansikka ja appelsiini makuja.

Turkki, sorbetti uskotaan olevan parantavia vaikutuksia. Se annetaan yleensä synnytyksen jälkeen tai ympärileikkaus. Englannissa, sorbetti on eräänlainen poreileva aine, joka on valmistettu natriumbikarbonaatti, sokeria ja viinihappo.Yhteenveto:

1. Sorbet on valmistettu vettä, jääkylmää hedelmiä, viiniä ja suklaata. Sorbetti on yksinkertaisesti kylmää juomaa, joka on valmistettu ruusunmarjoja, kirsikat, lakritsi ja mausteet.

2. Sherbet sisältää maitoa, tai jonkin muun tyyppistä rasvaa. Sorbetti ei sisällä tahansa maitotuote.

3. Sorbet tunnetaan jään teknisesti, ja kutsutaan kuin lisukkeita.

4. Sorbetti voidaan kutsua maitopohjainen jälkiruoka; sorbetti voidaan kutsua kuin hedelmä-pohjainen jälkiruoka.

5. Sorbet on rakeinen rakenne, koska sen jäinen luonne. Toisaalta, sorbetit näyttää kermainen, kun ne on lisätty rasvaa niitä.

6. Sorbet tulee mango, vadelma, sitruuna, appelsiini ja cassis makuja. Sorbetti voi tulla kalkki, mansikka ja appelsiini makuja.