Ero Gumpaste ja FondantSokerimassa Versus Gum Paste

Se 's palan Cakefor Asiantuntijoiden

fondant Rose

Kun ihmiset sanovat 'se' s nakki 'kuvaamaan työ' tasolle helppous, se voi tuntua julma vitsi noviisi leipuri. Keskittyi pelkästään basicssuch kuten maku, maku, ja mukavaa, kostea texturethe kokematon leipuri doesn 't välttämättä ole ylellisyyttä paneutuvat pelkkä esiintymisiä. Toki, hän saattaa haluta tehdä tiettyjä se on suorassa ja ainakin muistuttaa kakku, mutta sen lisäksi loput jättää asiantuntijoille.

Joka toimii kognitiivinen bias, tutkimus osoittaa houkuttelevista ruoka esitys luo odotuksia, jotka vaikuttavat yleinen käsitys laatu ja maku. Me tiedämme, että voimme suostutella ostaa kakun perustuu siihen, että se näyttää täysin herkullinen. Joten jos asiantuntija leipuri jo sisällytetty niiden käsityksiä hyvän maun basicsodds ovat, me 'll takaisin enemmän kakku.

luonnos Ahead
Asiantuntija leipuri tietää estetiikka ovat yhtä tärkeitä kuin flavorluckily, kaikki se kestää on hieman käytäntö ja useimmat kuka tahansa voi tulla yksi. Ennen koristelu kakku, ensimmäinen tunnistaa laajuus ja koko koristeet haluat näyttää. Haluatko suuri, huikeassa värit ja grafiikka? Vai haluatko lukuisia, kauniin yksityiskohtaisia ​​muodostumat ovat pieniä ja herkkä? Ehkä haluat molempia.

On hyödyllistä ensin hahmotella visuaalisen kuvan cakeas kunkin jäätävissä ja sitä vastaavan välineet luoda hyvin erilaisia ​​vaikutuksia. Joten hyöty suunnitteluun kakku etuajassa on tietää, mitkä materiaalit tarvitset saavuttamiseksi eri halutun esiintymisiä.

Edut käyttäminen Fondant
Yleisimmin kuvatut taikinamaisena icingthe ensimmäinen hyöty käyttämällä täyte on sen johdonmukaisuutta. Joustava ja muovautuva, täyte on verrattavissa kitti, että se voidaan rullata pois ja päälle kakkuja tuottaa kiillotettu ja ammattimaisen ilmeen. Etuna täysin kattaa leivotaan hyvä yhdellä tasainen kerros jäätä on sen kaunis resultsa tasaisin viimeistely, joka vaikuttaa niin epätodelliselta, että se on lähes sarjakuva kaltainen.

Yksinkertaisin ingredientssugar, vesi, liivate ja ruoka-luokan glyseroli toinen hyöty käyttämällä täyte on sen maku. Vaikka jotkut icings maistuvat mitäänsanomaton, kuten (käsitellään myöhemmin) ikenet tahna, täyte on herkullinen ja saatavilla lähes joka maku. Lisäksi aineet ovat riittävän yksinkertaisia ​​leipuri voi tehdä konvehti itse, tai ostaa valmiista mixesvouched varten monien kakku päätöksenteon ammattilaisille.

Vaikka se näyttää uskomattoman, ja monet ihmiset olettavat, että koska sen täydellinen tasaisuus ja tasaisuus on oltava vaikea työskennellä ja hometta, toinen hyöty käyttämällä fondantbelieve sitä tai Notis se 'on oikeastaan ​​erittäin helppokäyttöinen . itse asiassa sovellettaessa täyte on paljon yksinkertaisempaa kuin työskentelystä perus Voikreemi. ja kun kakku on katettu, ylimääräinen jäätymistä voi helposti kalkkiviivoilla päälle täyte, tai konvehti itsessään voidaan leimata, tikattu, ja / tai maalattu. Tarjotaan erilaisia ​​colorsbest kaikkea valkoiset konvehti voidaan ruiskuttaa tai sävytetty ehdottomasti kaikenlaiset sävy kuviteltavissa.Edut käyttäminen Gum Paste

Gumpaste kukkia

Ensisijainen hyöty käyttämällä ikenet tahna on, että se on täydellinen materiaali luoda lukuisia, monimutkaisia ​​koristeita. Vaikka ainesosa, liivate, mahdollistaa konvehti jäädä pehmeä ja taipuisa kuivana, ikenet tahna on tehty munanvalkuaiset, kondiittorit 'sokeria, ja lyheneminen, joka johtaa kuivattu jäätävissä joka on jäykkä ja kiinteä. Kuten pieni, saviveistoksia tai hahmoja kun tietynlaisen koristeellinen, hauras kappaletta, asiantuntija leipuri haluaa jäätävissä joka voi kestää kosteutta ja painovoima.

Vaikka täyte on paksu ja tarkoitus kokonaan ja tasaisesti kattavat koko kakku, purukumi tahna voi kääriä poikkeuksellisen ohuita nauhaksi ja piecesthe Toinen etu sen käyttöön. Ihanteellinen materiaali herkkä tehtäviä, ohut, hieno jäätävissä joka kuivuu kova ja joustamaton, ikenet tahna on täydellinen hankala, hienostunut koristeita kuten kukkia ja ihmisiä.

Kolmas hyöty käyttämällä ikenet tahna on sen keraaminen näennäinen joka antaa kukkia ja muita koristeita lähes todenmukaisen, kehittää ilmeen. Koska sekä täyte ja ikenet tahna icings näkyvät posliini kuivuttua, kun ikenet tahna hahmoja ovat vanhanaikaisia ​​päälle täyte, kaksi sekoitus smoothlythe alussa ikenet tahna ja lopussa konvehti visuaalisesti erottaa.

Mutta There 's Catch
Konvehti on makea, miellyttävä, ja voidaan tehdä tai ostaa lähes kaikissa maku A-Z tai vielä parempaa, mistä Almond ja kesäkurpitsa leipää. Joten missä fondant on täynnä makua ja käytettävissä lähes rajattomasti vaihtoehtoja, ikenet tahna, toisaalta, on olennaisesti yksi flavorflavorless. Sadan prosentin turvallisia ja syötävä, niitä kauniita, ikenet tahna jäätävissä koristeet, jotka näyttävät niin houkuttelevaa ja maukkaita, oikeastaan ​​vain maku mitäänsanomaton.

Valitettavasti rakenne ikenet tahna doesnt 't hinta paljon paremmin. Yhteistyökumppaneiden tarjoamia ainesosat, liivate ja ruoka-luokan glyseroli, fondant on pehmeä, hemmotteleva ja kostea. Mutta koska ikenet tahna käytetään koristeet joiden statures ei voi vaarantaa, ikenet tahna kuorrutus on kuiva, kalkkipitoista, ja voi jopa tuntua tunkkainen.

Kaksi icings, kaksi Säännöt