Ero Cabernet ja MerlotCabernet vs. Merlot

Asiantunteva viininjuojia on luultavasti suuri ero Cabernet ja Merlot. Kuitenkin niille, jotka eivät tiedä viiniä voi tuntua olevan mitään eroa näiden kahden viiniä. Molemmat ovat valmistettu rypäleistä, joita viljellään eri alueilla maailmassa, vaikka pääasiassa France.They todella peräisin samasta tahra viinien, ja molemmat ovat hybridejä, joista on tullut suosittuja. Makuja Molempien sanotaan olevan hyvin samankaltainen, mutta on selviä eroja tuoksu ja kasviperäisten komponenttien, jotka luovat kaksi viinejä. On monia eroja, ja useimmat ihmiset kehittää mieluummin maun yksi yli muiden.

Cabernet on viini, joka nimenä kuvaa on 'villi' tai lähtöisin rypäleistä, jotka kasvavat vapaasti. Anywhere että viini on tehty, punainen viinirypäleet, jotka luovat Cabernet löytyy. Nämä rypäleet ovat kasvaneet laajasti johtuen niiden pakkasenkestäviä viiniköynnökset ja viinirypäleet paksummalla keskimääräistä ihoa. Nämä rypäleet poimitaan kypsinä, joka on yleensä keskellä myöhään poiminta kausi. Ihanteellinen ilmasto ovat lämpimässä ilmastossa, jossa maaperä, joka ei ole liian hedelmöittynyt tai märkä. Cabernet on saavuttanut suosiota, koska sen sisällyttäminen eri puolilla maailmaa, niin paljon, että se on korvannut viini, joka oli kerran kutsutaan viininpunainen. Aromit ja aromit, joita emittoituu rypäleet käytetään tekemään Cabernet sanotaan haisee Black Cherry, ja kasviperäisten muoto paprikaa, ja inkivääri ja paprika mausteet.Merlot on suosituin viinin eri puolilla maailmaa. Se on valmistettu punaviini rypäleistä, jotka viihtyvät maaperässä on savimaista. Merlot tiedetään kypsyä vähintään viikon ennen muita viinejä, kuten sisar viini Cabernet. Ulkokuori käytetyistä rypäleistä Merlot on ohut eikä kovin kova, eikä on viiniköynnös itse. Viljelijöiden on johdonmukaisesti huolehtia näistä rypäleistä jäädytys jos kevät wields tavanomaista kylmempi lämpötilojen alueelle. Maku, Merlot viinit ovat yleensä sekoittaa Cabernet viiniä komponentit maut ovat samanlaisia. Maku ja aromit mukana ovat myös paprika ja Black Cherry kuten Cabernet, mutta Merlot on myös aavistus ruusun, karamelli, ja viherpippurit. Merlot myös kypsyy jälkeen se pullotetaan paljon nopeammin kuin muut viinit, siksi se on eniten käytetty viini juovat sen sijaan ne, jotka ovat viini kerääjät.
Molemmat viinit ovat yleisesti kaikkialla maailmassa ja pidetään joitakin parhaista ylellisyys, että luonto on tarjota.
Yhteenveto

1. Cabernet ja Merlot ovat molemmat valmistettu punainen viinirypäleet. Rypäleet, joita käytetään tekemään Cabernet ovat paljon joustavampia sääolosuhteille kuin viinirypäleet Merlot viinejä.
2. Cabernet ja Merlot ovat molemmat johtuivat samasta viinit, ne katsotaan sisko viinejä.