Ero Ginger Ale ja inkivääriolutGinger Ale vs inkivääriolut

Inkivääri on maanalainen root varsi kasvin Zingiber officinale. Sitä käytetään tekemään monia eri syötävät tuotteet kaikkialla maailmassa. Esimerkiksi länsimaissa, sitä käytetään tekemään inkiväärijuoma, piparkakku, ja inkivääriolut. Itä- ja Sub-manneralueilla, sitä käytetään tekemään inkivääriteetä. Aikuinen inkivääri on useimmiten käytetään mausteena. Sitä käytetään myös lääkkeenä monissa muissa maissa, kuten Burma.

Inkiväärijuoma ja inkivääriolut ovat kaksi tärkeintä juomat tekemät inkivääri ja sen käyminen.

Inkivääriolut

Inkiväärijuoma on kaikkein ensisijainen valmistettu juoma inkivääri. Lisää suosittuja länsimaissa, inkiväärijuoma on saatavilla kahta tyyppiä; kultainen ja kuiva. Golden ale on yksinkertainen, makeutettu inkivääri, alkoholittoman sooda juomaa. Se on melko mausteinen ja on ohittaa kuiva inkiväärijuoma joka lisätään alkoholipitoisista aineista ja ei ole yhtä vahva kuin kultainen Ginger Ale. Kuiva ale tuotetaan laajassa mittakaavassa taas kultainen ale on tullut harvinaista ja sitä käytetään uskonnollisiin tarkoituksiin.

Inkiväärijuoma sisältää pääasiassa sokeria, inkivääri, ja hiilihapotettua vettä. Joskus muut hedelmät kuten sitruuna ja lime lisätään myös. Se voidaan myös sekoittaa minttu tai vihreää teetä muuttaa hieman maku kuin 'Tom T. Southern Style ale.'

InkivääriolutInkivääriolut on melko samanlainen inkiväärijuoma mutta on vähemmän hiilihappoa ja on voimakkaampi maku inkivääri. Yleensä inkivääriolut sisältää: inkivääri, sitruunamehu, vesi, sokeri, ja sienen-bakteeri. Seos käymisen avulla tuottaa inkivääriolut.

Kotitekoinen inkivääriolut on yleensä keitetty tuottaa hiilidioksidia. Se voi olla jopa kymmenen prosenttia alkoholia, joka on erittäin suuri määrä. Perinteisesti haudutettua inkivääri voi sisältää muita mausteita ja sitruuna-aromi.

Teollisesti valmistettu inkivääriolut ei keitetty eikä sisällä alkoholia. Se on vain hiiltynyt hiilidioksidilla ja myydään virvoitusjuoma markkinoilla. Satunnaisesti, se saattaa sisältää pieniä inkivääripaloista jotka tunnetaan 'inkivääri pilvet.'

Yhteenveto:

1. Ginger ale on makea inkivääri juoman määrän inkivääri Vaihteleva kun inkivääriolut on hiilihappoa tai alkoholittomien inkivääri juomaa.
2. Ginger ale koostuu enimmäkseen sokeri ja sitruunamehu samalla inkivääriolut muodostuu hiilidioksidia ja muita mausteita sekoittaa ja käymisteitse.