Ero Pannukakkuja ja räiskäleetPannukakkuja vs räiskäleet

Pannukakkuja yksi suosikki aamiainen kaikkien aikojen Amerikassa ja syödään kuumaa yhdessä toisen keveiden. Lapset ja aikuisia yhtä nauttia pannukakkuja, ja monia pannukakku ketjuja Amerikassa, jotka palvelevat kaikenlaisia ​​pannukakkuja kuin voi kuvitella. Räiskäleet ovat samanlaisia ​​kuin pannukakut of America. Ne ovat syöneet joko kuuma tai kylmä maissa kuten Skotlannissa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Tärkeimmät ainekset lettuja sekä räiskäleet ovat samat, jotka ovat jauhot, munat, ja maito, mutta rakenne, koko ja ulkonäkö pannukakut on hieman erilainen kuin räiskäleet.

Pannukakut
Pannukakkuja valmistettu jauhoja, maitoa ja munia; ne ovat litteitä, ohuita, ja pyöreitä. Ne kypsyvät pannulla tai kuuma parilalla. Enimmäkseen ne ovat nopeita leivät, mutta ajoittain riippuen resepti, taikina on käynyt tai hiiva esille myös. Ne ensin keitetään toisella puolella ja sitten kääntää.

Pannukakkuja tarjoillaan erilaisia ​​asioita. Ne tarjoillaan hedelmiä, siirapit, hillot, suklaa-sirut, ja jopa lihaa. Ensisijaisesti pannukakut pidetään aamiainen ruokaa, mutta voidaan tarjoilla eri kellonaikoina riippuen alueesta, jossa asut. Ne voidaan valmistaa joko ja tarjoillaan täytettä tai täynnä hilloa jne Pancakes syödään tai toisella ympäri maailmaa, kuten Saksassa, Kiinassa, Britanniassa, jne.

Koko pannukakkuja voi vaihdella lähes 12 tuumaa 2 tuumaa halkaisijaltaan. On olemassa monia eri kokoisia pannukakkuja kuten hopeadollari pannukakku, joka on hyvin pieni halkaisijaltaan. Tekstuuri pannukakku on sileä, ja taikina on hieman vuotava. Se ei ole kovin raskas kerran tehty.räiskäleet
Räiskäleet ovat pienempiä kuin pannukakut ja syödään maissa, kuten Uudessa-Seelannissa, Britanniassa, ja Skotlanti. Ne ovat myös valmistettu maitoa, jauhoja ja munia mutta niiden taikina on paksumpi kuin pannukakku taikina. Ne on valmistettu munia, itse nouseva jauhot ja maito. Kerran tehty, ne ovat raskaampia rakenteeltaan kuin pannukakut. Ne ovat perinteisesti 3-4 tuumaa halkaisijaltaan ja nousevat enemmän kuin pannukakku, joka on lähes tasainen.

Räiskäleet tarjoillaan eri vuorokauden aikoina; ne voidaan syödä aamiaisen tai teetä aikaa. Ne ovat yleensä tarjoillaan kylmänä. Ne tarjoillaan hunaja, kermavaahtoa, hilloa, marmeladia, hummus, sitruunavoi, Nutella, Vegemite, hedelmät, siirapit jne Kun tarjoillaan teetä iltapäivällä, se tarjoillaan ainoastaan ​​voita.

Yhteenveto:

1. Pancakes syödään Amerikassa, Ranskassa, Saksassa, jne .; Räiskäleet syödään Skotlannissa, Britanniassa, Uusi-Seelanti, Australia, jne.
2. Pannukakkuja voi olla eri koot vaihtelevat 12 tuumaa halkaisijaltaan 2 tuumaa; räiskäleet ovat perinteisesti 3-4 tuumaa halkaisijaltaan.
3. Lettuja tarjoillaan kuumaa ja yleensä aamiaisen, vaikka palveleva aika muuttuu riippuen alueesta toinen asuu; räiskäleet tarjoillaan kylmänä ja aamuteetä aikaan tai iltapäivällä ja joskus aamiaisella myös.
4. Lettuja tarjoillaan erilaisia ​​täytettä; räiskäleet tarjoillaan myös erilaisia ​​täytettä mutta iltapäivällä vain voilla.