Ero valkosipulijauhetta ja valkosipulia suolaaValkosipulijauhetta vs Valkosipuli Suolaa

Emme voi elää tällä planeetalla syömisen jotka ovat mauttomia. Meidän makuhermoja olisi vähemmän toiminnallinen, jos se ei maun makeus, happamuus, suolaisuus, mausteisuutta ja katkeruus kaikki vaihtelevia elintarvikkeita syömme. Elämä on tylsää syö mitäänsanomaton elintarvikkeita.

Mutta kiitos yrttejä tuomat Espanjan ja Englanti tutkimusmatkailijat, yrtit ja mausteet jaettiin ympäri maailmaa. Siten elintarvikkeet syömme nyt ei mitäänsanomaton maistaa vaan erittäin tyylikäs ja namia ansiosta näitä yrttejä ja mausteita.

Yrtit ja mausteet nyt tullut hyvin pitkälle. Useimmat mausteet juuri nyt ovat jauheena joita voi ostaa supermarketista. Tämä on helpompi tapa sekoittamalla niitä sijasta paloittelu ja jauhamalla ne itse.

Kaksi ruoka mausteita, jotka ovat melko samanlaisia ​​markkinoilla nyt ovat valkosipulijauhetta ja valkosipulia suolaa. Vaikka molemmat ovat valkosipuli, mikä voisi olla eroa?Valkosipulijauhetta jauhetaan valkosipuli. Miten se tehdään? Ensinnäkin valkosipulinkynnet jätetään kuivumaan. Sitten kerran kuivatut, nämä jauhetaan saakka jauhaa. Valkosipulijauhetta sanotaan olevan ole niin hyvä kuin todellinen valkosipuli. Tuore valkosipuli sanotaan olevan parempi kuin valkosipulijauhetta. Toinen asia on, että kaikki valkosipulin jauheet markkinoilla muodostuvat puhtaasta valkosipuli niin parempi tarkistaa ainesosat ennen ostamista yksi.

Valkosipuli suolaa, toisaalta, on toinen muoto ruoan mausta. Ero sen valkosipulijauhetta että valkosipuli suola koostuu kuivattu valkosipuli, ruokasuolan, ja Paakkuuntumisenestoaine. Tavallinen suhde suolaa valkosipulia on kolme osaa ruokasuolan ja yksi osa valkosipuli. Valkosipuli suolaa, kuten valkosipulijauhetta, voidaan käyttää korvikkeena valkosipuli.

Yhteenveto:

1. Valkosipulijauhe on valkosipulin, joka on kuivunut ja jauhetaan kunnes se muuttuu jauhe kun valkosipuli suola koostuu valkosipuli, suola, ja Paakkuuntumisenestoaine.