Ero Diet Soda ja Regular SodaDiet Soda vs Regular Soda

Osana kehittyvää markkinoinnin strategiat, ja vastaamaan jatkunut kysyntä terveellisempiä elintarvikkeita ja juomia, sooda yritykset ovat tehneet lukuisia muunnelmia niiden sooda juomia tarpeita ja ainutlaatuinen mieltymysten niiden kuluttajia. Tuloksena on pitkän linjan sooda tyypit kuten: säännöllinen, ruokavalio, fit, nolla, max, ja paljon muuta. Mutta näiden joukosta kahden eniten keskusteltu sooda tyypit ovat todennäköisesti säännöllinen ja ruokavalio virvoitusjuomien.

Ruokavalio sooda on yksinkertaisesti sama kuin sen säännöllinen vastine mutta käyttää erityyppisiä makeutusaine ainesosia. Säännöllisesti sooda juomia, juoma on makeutettu tavallisilla luonnollista sokeria (eli maissi siirappi, joka sisältää runsaasti fruktoosia). Mutta jos kyseessä on Light-juomien, tämä ainesosa on jätetty pois sekoitus ja korvata toisella tyyppinen keinotekoinen makeutusaine yleisesti aspartaamia. Muut virvoitusjuomien käyttää erilaisia ​​makeutusaineita kuten Splenda ja asesulfaamikaliumia antaa juoda vähemmän kaloreita.

Lisäksi juominen ruokavalio virvoitusjuomien sanotaan anna mitään merkittävää insuliinia piikkejä tehden edullisen juoman useimmille diabeetikoille. Kuitenkin monet tutkimukset tänään kilpailu että lisäys aspartaami ei tee juoda yhtään terveempää kuin säännöllistä sooda ja ei anna hyvä tae laihdutus.Tavallinen sokeri säännöllisesti virvoitusjuomien on yksi tärkeimmistä syistä, miksi kuluttajat rakastavat juo niitä. Ne antavat juoman parempi maku ja lisää makua. Mutta koska jatkuva huolenaihe juoman, joka antaa vähemmän kaloreita, monet kuluttajat alkoivat vaihtamalla ruokavalio sooda heti villitys jo potkittiin. Kuitenkin on havaittu, että juominen Light-juomien sai ihmiset juovat enemmän kuin juominen yksi pullo vai voiko ruokavalion sooda tuntuu kuin 're juominen mitään verrattuna juominen yksi annos säännöllinen sooda. tulos C ruokavalio sooda juovat sanotaan olevan 54 prosenttia alttiimpia lihavuuden kuin säännöllistä sooda juovat.

Yhteenveto:

1. Säännöllinen sooda kehitettiin ensin ja sen jälkeen sen monia muunnelmia, jotka sisältävät Light-juomien.
2. Säännöllinen sooda on noin 128 kaloria kohti, kun taas Light-juomien on vähemmän.
3. Säännöllinen sooda on tyydyttävämpää ja tyydytystä kannalta makuun, koska monet sanovat, että Light-juomien ovat mitäänsanomaton.
4. Ruokavalio sooda käyttää keinotekoisia sokereita kuten aspartaami yhtenä sen ainesosista toisin säännöllinen virvoitusjuomien jotka käyttävät maissisiirappia.
5. Ruokavalio sooda suosii monet diabeetikot, koska juomalla se ei aiheuta katkoja niiden insuliinitaso toisin kuin tavallisissa virvoitusjuomien.