Ero musta ja vihreä kuviotMusta vs Green kuviot

Eri lajikkeiden viikunat luokitellaan kuluttajat väristä riippuen hedelmiä 's ihoa. A kuva voidaan jakaa värit vihreä, keltainen, violetti, musta ja valkoinen. Luokittelemalla värin, jotkut lajikkeet ovat helpommin tietää ja valitse. kypsä viikuna hedelmä säilyttää värinsä, kun se on poimittu. kuvioissa myös tulevat eri kokoja pienistä, keskikokoinen ja suuri kunkin lajikkeen, joilla on eri maku ja maku hedelmän.

Koska on olemassa erilaisia ​​värejä viikuna 'iho, on olemassa myös eri värejä Hedelmän' sisätilojen. Kuviot voivat olla valkoinen, punainen tai violetti värit sisustus lajikkeesta riippuen.

Kuviot tulla monia lajikkeita, lähes saavuttaa 700 lajien määrä. Vihreät viikunat ovat yleisimpiä erilaisia ​​viikunoita; syrjään keltainen viikunat lajike. Koska ne ovat hyvin yleinen lajike, vihreä viikunat ovat myös yksi eniten käytetty lajikkeiden viikunoita eri tarkoituksiin, kuten hedelmiä kuivaamiseen, leivontaan, ruoanlaittoon ja syöminen.

Kuviot ovat usein luokitellaan neljään pääryhmään: Caprifig, The Calimyrna (tai Smyrna),

Yhteisen viikunat, ja San Pedro viikunoita. Mikä tahansa väri kuva voi kuulua mihin tahansa näistä

neljä. Vihreät viikunat ovat myös erittäin kätevä kasvaa puutarhurit tai kultivaattorit jälkeen

vihreä väri kuva sulautuu väri viikunapuun. Tämä tekee viikunaundiscernable lintujen tai muiden eläinten, jotka saattavat syödä sitä.

Toisaalta, musta viikunat kattavat lajikkeiden viikunat punainen, ruskea tai violetti lähes musta ihonväri. Musta viikunat ja niiden eri lajit ovat tunnettuja siitä, korkea sokeripitoisuus ja yhteisesti on makea maku. Musta viikunat tiedetään olevan suuri määrä sinkkiä, joka on merkittävä tekijä testosteronin tuotantoa. Myös musta viikunat tiedetään olevan makeampi verrattuna muiden lajikkeiden kuva

Osittainen luettelo varianttien vihreä viikunoita vihreillä nahat ovat seuraavat: Agouat, Akoran, Amellal, Arzagane, Azigzaou, Beurzel, Excelsior, Forbes, Heiny no. 1 Kearny, Mendolaro, Milco, Roeding no.1, Roeding no. 4, Rotondo, Samson, San Anotnio, Tardivo ja Tit-en-Tsekourt. Käytettävissä ovat myös Ak-Kaba, Azaim, Bianco, Colobaro, Croisic, Elma, Gemini I Hajjii Meslan, Illoul, Kongur, Kuyucak, Loomis, Madel, Markarian taimet, Maslin no. 150, Mason, Medloub, New Castle, Primatticio, Samson caprifigs, Stanford, Borsamele, Eisen, Kaab el Ghazalin, Khazouri, Malaki, Rosa, Sari Lop, Scionto Snowden, Sultanie, Abate, Abiarous, Aboucherchaou, Akca, Alekake, Amesas, Aranim-Amellal, Bardajic, puhaltimet., Castelhano Branco, Castelhano, Changelge, Chefaki., Cheker Injir, Choer, Cueritesto, Djaferi, Djebali, Fietta, G? k Lop, Hilgard, Isly, Jadi, Kalamata, Karayaprak, Kassaba, Khadir , Kouffi Vert, Lebi, Madoui, Malaki Blanc, Mamari, Maple-leaved, Merchini, Mota, Mouzai, Panettaro, Pasulito, Pazzo, Rixford, Round White Smyrna, Sesso, Sigilli., Souaba-el-Adjia Blanche, Stanford, Sultane Bi-longue, Sultani, Tabelout, Tadefouit., Taharit, Takourchit, Takourchit, Tameriout Taranimt, Taurisano, Tazarift. Trs um Prato, Verdescone, West, Wilson ja Yediver.

Toisaalta, epätäydellinen luettelo musta kuvio vaihtoehdot ovat: Adras Balnc, Averane, Brawley, Bsikri, Ficus palmata, Ficus pseudo-carica, Maslin no. 91, Van Lennep, musta Mission, Brown Turkki, Celeste, Black Jack ja California Brown Turkki (tai Thompson 's Parempi Brown Turkki), Violet, Bordeaux viikuna, Euscaire, Hamriti., Scancaniso, Abougandjour, Adjaffar, Aghan, Agouarzguilef, Agoussim , Aranim-Aberkane, Averane, Avouzegar ja Azendjar,

Olipa on vihreä viikuna tai musta viikuna, ravitsemukselliset edut ovat samat. Kuviot ovat hyvä tapa ylläpitää ja menettää ylimääräistä painoa. Ne ovat myös hyödyllisiä vähentää syöpäriskiä ja diabetes.

Yhteenveto:

1. Kuviot ovat yksi vanhimmista viljelykasveista maailmassa. Ne voidaan luokitella niiden tyypin tai ihonvärinsä tunnistamaan tietyn lajike.
2. Sekä vihreä viikunat ja musta viikunat on sama ravintosisältö, käyttää ja terveyshyötyjä. Kuitenkin, maku ja väri sisätilojen voi vaihdella eri lajien.