Ero Picante kastike ja SalsaPicante kastike vs Salsa

Jokainen rakastaa piristää elintarvikkeita päivittäin picante kastiketta ja salsa, koska ne lisäävät ruoan makua.

Mikä on salsa? Se on yhdistelmä hienonnettu tomaatit, paprikat, tomatillos, ja mausteet. Salsa on mieto ja lisätään useita elintarvikkeita mauste. Kun tulossa picante kastike, 'picante' itsessään tarkoittaa 'mausteinen tai kuuma.' Joten picante kastike tarkoittaa kuuma kastike tai mausteinen kastike. Tämä mausteinen kastike on valmistettu chili. Yleensä tämä mausteinen kastike lisätään elintarvikkeisiin tai salsa tehdä lämpimämpää tai spicier.

Salsa on peräisin kanssa Inkat, mayat, ja atsteekit. Nämä ihmiset ensimmäistä kertaa käytetty yhdistelmä tomaatteja, yrttejä, ja paprikat liharuokiin jotka olivat ensimmäiset salsas.

Sana 'picante' on espanjalainen alkuperää. 'Picant' on adjektiivi, joka on johdettu 'picar', joka tarkoittaa 'pisto.' Tämä merkitys on tullut tunne, että salsa aiheuttaa kielen.

Salsa ja kastike ovat pohjimmiltaan sama asia, joka sisältää samat ainesosat, mutta 'picante' tarkoittaa 'kuuma tai mausteinen.' Joten vaikka picante kastike on kuuma tai mausteinen, salsa on lievä.Jos etsi erot picante kastiketta ja salsa, voi nähdä erilaisia ​​vertailuja eri sivustoja ja foorumeita. Voidaan todeta, että jotkut sanovat, että picante kastike on ainesosia, jotka on keitetty verrattuna salsa, joka on tuore tai raaka-aineista.

Joissakin paikoissa on puhuttu erot paksuus välillä. Salsa pidetään ohuempi kuin picante kastike. Picante kastike, jota pidetään offset Pico De Gallo, on yleensä paksumpi ja paksu.

Yhteenveto:

1. Salsa on yhdistelmä silputut tomaatit, paprikat, tomatillos, ja mausteet. Salsa on mieto ja lisätään useita elintarvikkeita mauste.
2. Picante kastike tarkoittaa kuuma kastike tai mausteinen kastike. Tämä mausteinen kastike on valmistettu chili. Se lisätään elintarvikkeisiin tai salsa tehdä lämpimämpää tai spicier.
3. Salsa ja kastike ovat pohjimmiltaan sama asia, joka sisältää samat ainesosat, mutta 'picante' tarkoittaa 'kuuma tai mausteinen.'
4. Picante kastike on ainesosia, jotka on keitetty verrattuna salsa, joka on tuore tai raaka-aineista.