Ero Bacon ja GammonBacon vs Gammon: Kuinka Related ne ovat?

Kaikki tuntevat pekonia. Bacon on suosittu ruokalaji tarjoillaan aamiaisen aikana, yleensä pariksi riisi, munia, tai leipää. Bacon on katkottua aamiainen ruokalaji paitsi Amerikassa, mutta koko maailmassa samoin. Suosittu tapa kokata pekoni on paista niin, että se saavuttaa voimakas maku ja on herkullisen rapeita kun syödään. Kuitenkin vain harvat tietävät alkuperä pekonia, ja sen affiniteetti gammon, toinen herkku jota verrataan usein pekonia nykyään. Ravintoloita, jotka palvelevat pekoni ovat myös gammoniksi niiden valikossa sekava useimmille. Jotkut ihmiset ajattelevat, että Gammon on sama kuin pekoni, vain keittää eri tyyliä, kun taas toisten mielestä gammoniksi ei liity pekonia lainkaan.

Bacon ja gammon osuus jotain yhteistä: ne molemmat peräisin sioista. Bacon oli ensimmäinen tunnustettu herkku takaisin 1330 teutonit ja Hollannin. Klassinen pekoni lautasen johdetaan yleensä sivulle ja taakse alueet sika. Nykyään kuitenkin, pekoni tuotetaan pääosin puolelta osasta sikaa. Jokainen pekoni nauhat kovetetaan suolalla. Bacon on nimetty mukaan osa, jos se on peräisin. Esimerkiksi takaisin pekonia tulevat takaisin sika, kun pekonia tulee vatsa osasta. Lähi pekonia voidaan johtaa vatsa tai lantion sika. Gammon kuten lautasen, toisaalta, tunnustettiin myöhemmin, vuonna 1486. ​​Gammon on peräisin yhteisestä joka myös tuottaa kinkkua. Nämä liitokset ovat yleensä löytyy etujalan sian. Tuntematon joillekin ihmisille, Gammon voidaan keittää monella tavalla, riippuen siitä, mikä osa sian Gammon tuli. Yksi esimerkki tästä on keskellä Gammon, jota kutsutaan myös filee gammoniksi. Tämä on johdettu ylimmästä nivelestä jalan, ja voidaan keittää joko keittämällä tai paahtamalla. Lähi gammon voidaan keittää liha edelleen ympäröivä luu, tai riisuttu kaulitaan paloiksi helppo syöminen.

Muunlaiset gammon kuuluvat tohveli, rysty loppua, ja kulma Gammon, kutsutaan myös laiha grillaukseen rashers. Bacon ja gammon on myös muita eroja. Ensinnäkin Gammon on yleensä paksumpi kuin pekonia, ja kalliimpia kuin hyvin. Jotkut ihmiset haluavat gammoniksi yli pekonia ei pelkästään se 'paksumpaa, vaan myös koska se voi mennä hyvin enemmän erilaisia ​​ruokia. Sekä pekonia ja gammon voi olla joko märkä- tai kuiva-cured, ja voi vapaasti joutua tupakointi . märkä kovettuminen liittyy suolavedellä, kun taas kuiva kuivatuksen sisältää suolaa ja sokeria. tärkeä asia muistaa sekä pekoni ja gammon on, että laadukas sianlihaa ei pitäisi olla mitään hajua, eikä sen pitäisi olla märkä. Bacon tai gammon joka on vihreä tai keltainen läpinäkyvä tahrat tarkoittaa, että liha on jo vanha, ja se on vaihdettava.

Yhteenveto

1. Bacon on suositumpi kuin gammon, koska se on peruselintarvike aamiaisen aikana, usein sekoitettu riisi, munia, tai leipää.

2. Bacon otettiin käyttöön herkkuna, jonka teutonit ja Alankomaiden vuonna 1330. Gammon kirjattiin paljon myöhemmin, vuonna 1486.3. Bacon ja gammon ovat molemmat peräisin sioista.

4. Bacon tulee puolelta ja takaosa sikojen.

5. Gammon tulee nivelet etujalkojen sikojen.

6. On kaksi tapaa kuivatuksen pekonia ja gammon: märkä kuivatuksen, jossa sianlihan upotetaan suolaveteen, ja kuiva kuivatuksen, jossa sianlihan sekoitetaan suolaa ja sokeria.