Ero Cacao ja Cocoa Cacao vs Cocoa

Onko todella eroa cacao ja kaakaon? Useimmat ihmiset ajattelevat, että nämä kaksi ovat samat, ja on vain ero oikeinkirjoitus. Vaikka kaksi termiä liittyvät toisiinsa, ne ovat erilaisia.

Cacao on papu cacao kasvi. Tieteellinen nimi kaakao on kaakaopuu. Cacao palot ovat kooltaan suuria, mikä kasvaa raajojen ja runko on puuta ja pavut nähdään sisällä palkoja.

Kun palot ovat puu, se tunnetaan kaakao. Ja Cocoa on termi, jota käytetään cacao siemen, kun se on korjattu. Pavut kerran korjattu, ovat käymisteitse ja kuivataan ja nämä pavut kutsutaan kaakao. Toisin sanoen, kaakao on puhdistettu tai käsitelty tuote cacao.

Missä kaakao on raaka ja aitoa, kaakao on keitetty ja väärennetty.Kun jauheena tilassa cacao viittaa raaka ja makeuttamatonta jauhe, kun taas kaakao on maku, koska se sisältää edelleen pieniä määriä kaakaovoita. Voidaan myös nähdä eron ORAC arvo kaakaojauhe ja kaakaojauhetta. Orac arvo kaakaojauhe on 95500 ja kaakaojauhe on ORAC arvo 26000.

Cacao tiedetään sisältävän yli 300 yhdisteet, jotka sisältävät hiilihydraatteja, rasvaa, proteiinia, kupari-, kuitu-, raudan, kalsiumin, sinkin, rikkiä ja magnesiumia. Mutta kun palot kuumennetaan tai käsitellään, ne menettävät paljon ravintoarvoa.
Cacao on kalori pitoisuus 121 g 's verrattuna kaakao, jossa on 115 gm' s kalori sisältöä. Cacao sisältää 5 g 's rasvaa, verrattuna 2. 8 gm' s kaakaossa. Cacao sisältää myös 14 g 's hiilihydraatteja taas kaakao on suurempi hiilihydraatteja läsnäolo 16 8 gm' s.

Yhteenveto

1. Kun palot ovat puussa, niitä kutsutaan kaakao. Cocoa on termi, jota käytetään kaakao siemeniä, kun ne on korjattu.
2. Cocoa ovat puhdistetut tai jalostettuja tuotteita cacao.
3. Jos kaakao on raaka ja aitoa, kaakao on keitetty ja väärennetty.
4. Orac arvo kaakaojauhe on 95500 ja kaakaojauhe on ORAC arvo 26000.
5. Cacao tiedetään sisältävän yli 300 yhdisteet. Mutta kun palot kuumennetaan tai käsitellään, ne menettävät paljon ravintoarvoa.