Ero kookosmehu ja kookosmaitokookospähkinöitä

Kookosmehu vs kookosmaito

Kookos on palmu, jossa on suuri, kova hedelmä. Kookos on tunnettu erinomaisista monipuolisuutta kuin sitä käytetään monissa asuin-, toimisto- ja teollisuuden prosesseissa. Kookospähkinöitä ovat tärkeä osa päivittäistä ruokavaliota monissa kulttuureissa. Kookosmaitoa ja öljyä käytetään ruoanvalmistukseen. Coconut vettä käytetään virvokkeita tai tehdä alkoholituotteiden.

Kookosvesi

Kookos vesi on kirkasta ja vetistä nestettä sisällä kookospähkinän kuoren. Se kehittää sisällä pieni kookospähkinää kun sen liha on hyvin pehmeää. Kuten kookospähkinä kypsyy, vesi hitaasti muuttuu lihassa. Niin rikas kookosmehu löytyy useimmiten nuoria kookospähkinöitä. Vesi nuoren kookos, jota kutsutaan myös 'nestemäistä endospermin,' on kaikkein ravitsevia juoma että luonto on antanut ihmisille tropiikin taistelemaan tappava lämpöä. Se on lämpöarvoa 17. 4 / 100gm.

Kookosmehu on ollut erittäin suosittu juoma Karibian tropiikissa ja osa-Manner alueilla. Kookos vesi on vapaa hiilihydraatteja ja proteiineja. Siksi sitä käytetään virvokkeita ja urheilujuoma. Kun käynyt, kookos-vesi muodostaa kookospähkinän etikka, jota käytetään eri keittiöistä trooppisissa kulttuureissa.

KookosmaitoKookosmaitoa on makea, valkoinen, ruoanlaitto pohja johdettu liha kypsä kookospähkinä. Toisin kuin kookospähkinä vettä, se ei ole muodostunut luonnollisesti vaan tehdään joko murskaamalla kookospähkinän lihaa tai uudelleen murskaamalla kookos liha lämpimään veteen tehdä joko paksuja ja ohuita kookosmaito vastaavasti. Se on lämpöarvo on 47 cal. 100 gm. joka on melko vähän vahvempi kuin kookospähkinä vettä.

Kookosmaitoa on periaatteessa käytetään ruoanlaitossa tai tehdä kookos liittyvien keittoja. Kookoskermaa tehdään etukäteen ravistamalla kookosmaitoa purkissa-pohjainen astiaan. Kookosmaitoa myös löytää sen käyttöä vaihtoehtona maito vegaani ruokavalion ja käytetään teen ja kahvin kaltaiset juomat. Kookosmaitoa voidaan muuntaa jauheen muodossa, joka voidaan myöhemmin käyttää valmistuksessa curry.

Kookosmaitoa pidetään osa erittäin terveellistä ruokavaliota ja on todettu olevan lipidejä tasapainottaa ominaisuuksia ja mikrobeja puolustavat ominaisuuksia. Sitä käytetään myös parantua suun haavaumat.

Yhteenveto:

1. Kookos vesi on luonnossa esiintyvä kokoonpano sisällä kookospähkinä kun kookosmaito saadaan murskaamalla 'lihaa' kookos.
2. Kookos vesi on hyvin vähän hiilihydraatteja ja rasvoja samalla kookosmaidossa nämä arvot ovat erittäin korkeat.
3. Coconut vettä käytetään virvokkeita ja energia urheilujuoma taas kookosmaitoa käytetään periaatteessa ruoanlaitossa.
4. Coconut vettä käytetään myös tekemään viinietikkaa ja alkoholit taas kookosmaitoa käytetään vaihtoehtona lehmän ja eläimille 'maitoa.