Ero IPA ja Pale AleIPA vs Pale Ale

Olut tyylit ovat sanoja käytetään erottamaan ja luokitella oluet niiden alkuperän mukaan, maku, väri, sekoitus, voimaa, ja tuotantomenetelmä. Aikaisempi olut tyylejä Euroopasta, mutta eri tyylejä on kehitetty eri puolilla maailmaa. Riippuen sijainnista, ilmasto, vesi profiilin, ja pääsy ainekset sanelee millaista olutta voidaan saatavilla alueella. Yksi suosituimmista olut tyylejä maailmassa kutsutaan pale ale.
Pale ale on termi tyyppi mallasoluen kuivattu koksi. Olut tyyli oli jo käytetty vuonna 1642, mutta termi itse tehnyt 't tullut noin vasta 1703. Erot käytännöistä ja hop tasolla tämän oluen tyyli johti erilaisia ​​tämäntyyppisen oluen. Erityyppisiä vaalean ales ovat :

Amber Ale C eräänlainen ale joka on tällä hetkellä käytössä Amerikassa ja aikaisemmin käytetyt Yhdistyneessä kuningaskunnassa 1900-luvulla. Pohjois-Amerikassa, erilaisia ​​humalan käytetään tekemään eriasteista katkeruus, joka on juurrutti olut.
American Pale Ale C on eräänlainen ale joka määritellään yhdistyksen Brewers Yhdysvalloissa. Tämäntyyppinen pale ale on keskitäyteläinen ja matalan ja keskitason maltiness.
Bire de Garde C tunnetaan myös nimellä 'pitää olut', on eräänlainen olutta peräisin Ranskasta. Tämä tyyppi on yleensä keitetty talvella ja keväällä jonka maatilat välttää hiiva ongelmia.
Burton Pale Ale C eräänlainen ale käytössä ympäri myöhään yhdeksästoista luvulla. Burton ales pidetään laadukkaita ale koska kemian ainesosien käytetään juomateollisuudessa.
Englanti Bitter C yksi helpompi olutta tyylejä. Ne vaihtelevat laatua. Jotkut ovat kolme prosenttia tilavuusprosenttia, kun taas toiset ovat seitsemän prosenttia.
Irlannin Red Ale C tunnetaan myös Irlannin Ale on eräänlainen ale että saa sen punertavan värin pieni määrä paahdettua ohraa sekoittaa siihen. Irlannin Red Ale alkunsa kaupungin Kilkenny vuonna 1710, panimo on samanlainen kuin Englanti vaalean ale.

Myös alaluokka vaalean ale. Näitä kutsutaan vahva pale ale. Nämä oluet tarkoituksena olevan pääasiassa kalpea maltaita. Alkoholi vahvuus on myös paljon vahvempi kuin tavallinen pale ale joka alkaa viisi prosenttia alkoholipitoisuus. Myös erilaisia ​​vahva ale:

American Strong Ale: eräänlainen ale alkoholilla tilavuuden mukaan seitsemän prosenttia. Luokat tässä ovat; kaksinkertainen Intia kalpea oluet, ohra viinejä, ja vanha ale.
Vahva Ale: Brewed Englannissa, se on alkoholin tilavuuden mukaan viisi prosenttia tai enemmän. Savustettu ohraa käytetään keittäminen ja on makea ja maanläheinen maku.Alle Englanti Bitter tyyppinen maku on toinen pale ale kutsutaan Intian Pale Ale. Termi tulivat Englannista vuonna 1840. Yksi erottava tekijät IPA on, että tämän tyyppinen olut on voimakkaasti humaloitu ja on suurempi lujuus verrattuna Englanti kalpea ale ja ovat mieluummin asiakkaita Intiassa. Tänään, American panimoita tehdä 'hoppiest' esimerkki tällaisesta. Myös muunlaisia ​​IPA: amerikkalaistyylinen Musta Ale, Belgian-tyyliä, ja Double India Pale Ale

Yhteenveto:

1. Pale ale on termi, jota käytetään oluen tyyli Mallasjuomat-kuivattua koksi.
2. Englanti Bitter tai Englanti vaalea ale, on yksi tyyppisiä pale ale. Ne ovat joitakin helpompi valmistaa oluen tyylejä.