Ero Orzo ja RisottoOrzo vs Risotto

Ohra ja riisi ovat viljanjyvät, joita käytetään peruselintarvikkeiden useimmat ihmiset. Molemmat voidaan jalostaa alkoholijuomia kuten olutta ja viiniä, mutta ohra on useimmiten käytetty leipää ja keittoja ja patoihin, kun riisi on usein valmistetaan höyryttämällä, ja sitä syödään kalaa, lihaa, ja vihanneksia.

On olemassa monia riisilajikkeita kuten Intian Basmati ja Patna riisi, Thai Jasmine riisi, Japani Mochi riisi, Indonesian Rajalele ja Temanggung musta riisi, Filippiinien Ifugao ja Malagkit riisi, USA Popcorn ja Wehani riisi, Italian Arborio ja Carnaroli riisiä, joita käytetään tekemistä risotto.
Risotto on perinteinen italialainen riisi ruokalaji ja on yleisin tapa ruoanlaittoon Italian riisiä. Se on keitettävä lihaa, kalaa tai kasvisliemi ja lisätään juustoa, voita, viiniä, valkosipuli, ja sipuli. Se tarjoillaan yleensä ensimmäisenä lautasen ennen pääruokaa.

Näin risotto on valmis: Ensimmäinen sipuli tai valkosipuli on sauted voissa tai oliiviöljyä sitten riisi lisätään niin, että jyvät päällystetään soffritto. Punainen tai valkoinen viinin lisätään sitten ja liemi lisätään hitaasti samalla jatkuvasti sekoittaen. Sen jälkeen poistetaan lämpöä, ja juustoa ja pilkottua voita lisätään tehdä kermainen ja sileä. Se on parhaiten ollessa vielä kuumia ja ruoanlaitto omassa lämpöä. On olemassa erilaisia ​​tapoja kokki risotto, ja se on jopa keitetty käyttämällä muita jyviä, kuten ohra.Ohrarisottoa tehdään orzo joka on italialainen sana ohran. Se on eräänlaista pasta ohraa ja muotoinen suuri riisinjyvän. Se on usein kutsutaan Italian riisiä, mutta käytetään myös kreikkalaisia ​​ja turkkilaisia ​​ruokia. Sitä käytetään keittoihin tai paistetaan kuin vuoka ja valmisteltu salaatti heitti oliiveja, tomaattia, ja muut tuoreet vihannekset. Sitä käytetään Greek pilaf joka on riisi keitetään maustetaan liemi hyvin paljon Italian risotto.
Orzo voi imeä makuja hyvin ja valmistuksessa käytetään täytetyt paprikat tai squashia, mutta se on enemmän kansa käytetään keittoihin ja kastikkeisiin. Orzo löytyy useita makuja ja värejä yleensä valmistettu ohrasta sekoitettu vihanneksia, kuten porkkanaa, pinaattia, ja punajuuret.

Yhteenveto:

1. Risotto on italialainen ruokalaji, joka on valmistettu riisistä keittää lihaa, kalaa tai kasvisliemi kun orzo on eräänlainen pasta valmistettu ohrasta, joka on muodoltaan kuin iso riisinjyvät ja sitä käytetään korvikkeena riisin tekemisessä Risotto .
2. Risotto on perinteinen italialainen ruokalaji kun orzo löytyy ruokia useissa maissa, kuten Kreikassa ja Turkissa.
3. Risotto on vuoassa kun orzo on parasta käyttää keittoihin, vaikka se voi myös tehdä vuokaan ja salaatteja.