Ero White ja Gold TequilaWhite vs Gold Tequila

Tequila on valmistettu juoma sininen Agave. Juoma tulee pääasiassa kaupungin Tequila (luoteeseen Guadalajara) ja ylängölle läntisen Meksikon tilasta Jalisco. Prosessin aikana tislaus, kaikki tequila on selvä. Se on vain vanhenemisprosessin aikana, että henki on värillinen, joka antaa sille sen eri nimiä.

Sekä valkoinen ja kulta tequila ovat ei-vuotiaita. Kulta tequila saa sen väri karamelli. Valkoinen tequila, jota kutsutaan myös hopea tequila tai blanco tequila, ei ole tallennettu puu prosessin aikana tislaus ja ikääntyminen. Tämä antaa valkoinen tequila puhtaampaa tai väritön ulkonäkö.

Toisin kuin kulta tequila, valkoinen tequila pullotetaan heti. Tämä tarkoittaa, että valkoinen tequila on tallennettu pian tislaus ja on poltettu vain lyhyen ajan. White tequila on ankarampi maku, joka tekee siitä hyvän Margaritas. Kulta tequila on kypsytetty pidempään.

Gold tequila on täyteläinen maku toisin kuin ankara maku valkoinen tequila ,. Kulta tequila voidaan käyttää laukaus, kun taas valkoinen tequila on parhaimmillaan silloin, kun käytetään juomasekoituksia.

White tequila on yleensä poltettu vähintään kaksi kuukautta ja pidettiin vapaalla tammi- tai ruostumattomasta teräksestä tynnyriä. Toisin kuin valkoinen tequila, kulta tequila sisältää karamelli tai elintarvikeväriä.

White tequila on enemmän suosittu juoma kuin kulta tequila.Yhteenveto

1. White tequila on puhtaampaa tai värittömän näköisiä. Toisin kuin valkoinen tequila, kulta tequila sisältää karamelli tai elintarvikeväriä.

2. White tequila on yleensä poltettu vähintään kaksi kuukautta ja pidettiin vapaalla tammi- tai ruostumattomasta teräksestä tynnyriä. Kulta tequila on kypsytetty pidempään.

3. Valkoinen tequila on ankarampi maku, joka tekee siitä hyvän Margaritas. Gold tequila on täyteläinen maku.

4. Gold tequila voidaan käyttää laukaus kun valkoinen tequila on parhaimmillaan silloin, kun käytetään juomasekoituksia.

5. Toisin kuin kulta tequila, valkoinen tequila pullotetaan heti. Tämä tarkoittaa, että valkoinen tequila on tallennettu pian tislaus.