Ero Almond jauhot ja manteli jauhotAlmond ateria vs Almond jauhot
Manteli aterian ja manteli jauhot ovat kaksi paistaminen kohteita, jotka usein sekoitetaan sekaannusta vaikka paistaminen harrastajille, jotka ovat joko jonkin aikaa. Useimmat ihmiset, jotka tuntevat jo nämä olisivat nonchalantly sanovat yksi ja sama. Yleisesti ottaen ne ovat. Mutta on yksi pieni mutta hankala valmistusvaihe että on usein jäänyt, että muuten on myös syy, joka tekee manteli aterian ja manteli jauhot ole aivan sama.
Manteli jauhot on termi liittyvät maakosketusvikojen kuorittua (ilman iho) mantelit. Se valmistetaan hylkäämällä ohut kerros ihoa mantelit ja hionta niitä kunnes massa muodostaa johdonmukaisuus samanlainen säännöllisesti jauhoja. Käyttö manteli jauhoja voidaan jäljittää jo keskiajan ikäisille. Se oli vaihtoehtona vehnäjauhoja, käytetään sakeuttamisaine tai perusta kakut, vanukkaissa, ja muissa Euroopan leivonnaisia. Tänään, manteli jauhot on tulossa yhä suositumpi varsinkin terveystietoisille kuluttajille. Sen ainutlaatuinen myynti ominaisuus on, että se on gluteeniton. Se on erittäin suotuisa glykeeminen indeksi kuin se on vähän hiilihydraatteja ja sokereita, kun taas runsaasti proteiinia. Se on hyvä lähde, rautaa, kalsiumia, E-vitamiinia, kuitua, ja kolesterolia alentavat aineet.
Manteli aterian, toisaalta, on myös valmistettu jauhamalla manteleita. Kuitenkin sen sijaan käytetään kuorittua mantelia, se sisältää ihoa kun hionta. Tämän vuoksi se on hieman karkeampi koostumuksen verrattuna manteli jauhoja. Useimmissa tapauksissa, erityisesti niiden valmistetaan kaupallisesti, manteli ateria on tehty kiinteällä manteli peräisin oleva jäännös manteli öljyn erottamista. Koska öljy-erikseen myydään manteli flavoring- on enimmäkseen otettu pois, lopputulos on kuivempi ja juoksijahevonen kuin manteli jauhoja. Kuitenkin se on myös terveellisempi vaihtoehto vehnäjauhoja ja jakaa lähes sama gluteeniton ravintoarvo kuin manteli jauhot 's. Se sopii leivonnaisia, jotka edellyttävät kuivempaa ja juoksijahevonen rakenne kuten tuulihattu ja terävän kiekkojen emäkset.
Sekä manteli jauhot ja manteli aterian voi ostaa supermarketeissa. Ne ovat myös laajalti saatavilla ja enimmäkseen edullisempia verkkokaupoista. Leivonta asiantuntijat Don 't suuresti suosittelevat tuotettu kaupallisesti vaihtelut koska ne voivat jo olla ei-toivottuja jatkoaineita kuten vehnäjauho. Sen sijaan he pitävät sitä kotitekoisia. Almond jauhot voidaan tehdä huolellisesti poistamalla manteli ihon ja whizzing ne monitoimikoneessa tai sekoitin kunnes niiden hienoksi jauhettua. menettely vaatii tarkkaa ajoitusta kuten hionta niitä pitkäksi voi sen sijaan tuottaa manteli voita. Almond ateria aiheuttaa samanlaisia ​​vaiheita, paitsi että mantelit don 't tarvitse olla kuorittua.
Kaupallisesti tuotettu tai kotitekoisia manteli jauhoja voidaan säilyttää enintään noin 3 kuukautta. Ne ovat parhaiten kylmässä ja tiukka-sinetöity muovipusseihin tai konteissa, koska ne yleensä imevät hajuja muista elintarvikkeita jos sijoittaa toisin. Lisäksi jäädyttämällä niitä samalla tiiviisti suljetuissa voivat laajentaa säilyvyys.
YhteenvetoAlmond jauhot ja manteli jauhot ovat leivonta ainesosia käytetään terveellisempiä vaihtoehtoja vehnäjauhoja.

Manteli jauhot on valmistettu hienoksi jauhettua kuorittua mantelia, kun taas manteli aterian, hienoksi jauhettua manteleita myös ihoa.

Manteli jauhot sopii parhaiten kakkuja, keksejä ja muita leivonnaisia ​​vaativat hienompaa, moister rakenne. Almond ateria sopii parhaiten kuivausrumpu ja juoksijahevonen leivonnaisia ​​kuten tuulihattu ja kiekkojen emäkset.

Molemmat ovat gluteeniton, runsaasti proteiinia, ja vähän hiilihydraatteja ja sokereita. Ne sisältävät tärkeitä ravintoaineita, kuten rautaa, kalsiumia, E-vitamiinia ja kuitua.

Molemmat voi ostaa supermarketeissa ja verkkokaupoista. Ne voivat olla myös kotitekoisia.