Ero Ale ja Pale AleAle vs. Pale Ale

Beers ovat luultavasti suosituin alkoholijuoma maailmassa, ja ovat itse asiassa varsin laaja luonnossa. On olemassa useita olutta lajikkeita, ja useimmat niistä ovat yhtä suosittuja keskenään. Tältä osin kaksi olutlajit tulevat pintaan '' ALE ja kalpea ale.

Valmistettu käyttäen mallasohran, ale käyttää panimon 'hiiva, joka fermentoi juoma paljon nopeammin kuin tavallisesti. Tämä erityinen hiiva ja mallas yhdistelmä antaa oluelle makea, hedelmäinen ja täynnä makua. Tilanteen korjaamiseksi makea sekoitus oluissa, humala sisällytetty juomaa. Tämä antaa pois katkera kasviperäisten maku, ja, samaan aikaan, toimii oluen säilöntäaineena. Tavallisesti aikaisemmin, gruit käytettiin karvas maku olutta. Se on yhdistelmä kasviperäisiä ainesosia ja mausteita keitetty kokonaan.

Lisäksi on yleisesti tiedossa, että säännöllinen oluet yleensä alhaisempi alkoholipitoisuus kuin useimmat alkoholijuomia, kuten liköörejä. Nyt se saa sekava, koska laki itse valtuuttaa käyttö sanan 'ale' viittaamaan mihin tahansa alkoholijuoma, jolle alkoholipitoisuus tai vahvuus on suurempi kuin mitä on tyypillisesti vakio oluita (1%: sta 6% alkoholia per tilavuus). Riippumatta hiivan hyödynnetyt tyypin käyminen menetelmästä, niin kauan kuin juoma on noin 6%: sta 12% alkoholia per tilavuus tai enemmän, niin mainitun juoman kutsutaan ale. Tämä tuomio havaitaan monissa Länsi valtioissa Amerikassa.

Ale on oikeastaan ​​hieman yleisempi termi, joka edustaa eri alaluokkien yksityiskohtaisempia olutlajit. Jotkut suosituimpia lajikkeita ale ovat: Brown, scotch, lievä, vanha, Belgian ja myös kalpea ale. Jälkimmäinen (pale ale) on myös monia osa muunnelmia, kuten Amber, Amerikassa, Burton, Englanti, Intia ja Irlannin kalpea ales. Amerikkalainen ja Englanti sekoitukset sanotaan olevan vahvemmat.Koska sen käytön vaalean maltaita, vaalea ale on yleensä paljon vaaleampi näköinen kuin säännöllistä ale. Se on noin 8-14 astetta Standard Reference Method (SRM) '' väri tai pimeys ulottumista järjestelmä oluissa. Mitä suurempi arvo, sitä tummempi olut muuttuu.

Kaiken ale ja vaalea ale saaneet nimensä, koska tyypin hiivaa käytetään niiden käymisen '' Brewer 'hiiva (ylhäällä käymisen) verrattuna muihin hiivan tyyppejä, kuten pohja käymisen hiivat lager juomia. Vaikka molemmat oluet ovat top käynyt, ne ovat erilaisia, koska:

1. Ale on yleisempi termi kuin kalpea ale, joka on vain yhden tyyppinen ale.