Ero Kerma ja kuohukermaKerma vs kuohukerma

Eriyttäminen kerma ja piiskaaminen kerma on kuin kertoa eroa veden ja tislattua vettä. Yksi on yleisempi termi, joka käsittää sen monet alatyyppejä, kun taas toinen on vain yksi monista erityisiä erilaisia ​​voiteita kuten, piiskaa kerma, kevyt kerma ja kermaa muiden joukossa.

Nämä kerma tyypit eroavat, koska niiden erilaiset rasvapitoisuus ja onko voiteet koki ovela prosesseja kuin olisi lyöty tai hoitaa. Kuitenkin määritelmät kunkin kerma voi vaihdella asetusten mukaisesti asettaa per toimivalta. Kuten kun puhutaan rasvapitoisuus yhdenlaista kermaa Yhdysvalloissa, et voi heti verrata sitä rasvapitoisuus samanlaista kerman muualta, let 's sanoa Australia.

Mutta Yhdysvalloissa, puolet ja puolet kerma on luultavasti niitä, joilla on vähiten rasvaa (vähintään 10,5%). Tämä on paljon vähemmän kuin rasvaa kevyt voide. Mitä kuohukerma, tämä kerma voidaan luokitella edelleen kahteen alatyyppeihin. Valo kuohukermaa on noin 30 36% rasvaa ja raskaat kuohukerma on yli 36% rasvaa. Kun puhutaan vispikermaa sinänsä, tämä ymmärretään usein valo kuohukerma. Vaikka näin paljon rasvaa, on vielä joitakin muita kerma tyypit kuten ylimääräiset raskas kerma, joka on merkittäviä määriä 40% rasvaa tai suurempi.

Kuohukermaa tiedetään olevan sama kuin kermavaahtoa mutta jotkut kansakunnat, kuten Isossa-Britanniassa näitä kahta erillisinä kerma tyyppisiä, vaikka niillä on sama määrä rasvapitoisuus. Jossa on noin 30 ja 36% rasvaa, kuohukerma tai kermavaahtoa on monipuolinen elintarvike. Myös tämän vuoksi samaa rasvaa, kuohukerma näyttää täsmälleen, mitä sen pitäisi olla '' lyöty. Tämä lyöty koostumus tekee sen näyttämään paksumpi kuin useimmat muut kerma tyyppejä. Korkeampi rasvapitoisuus on yhtä suuri kuin suurempi taipumus saada lyöty niin 35% on enemmän kuin tarpeeksi tepsiä. Lisäksi ruoskinta voiteet Don 't juosta niin paljon kun se lisätään keittoihin rikastamiseksi tarkoituksiin.Yhteenvetona,

1. Cream on yleinen termi, joka kattaa kaikki muut tyypit kerma taas kuohukermaa on vain yhdenlaista kermaa.

2. Kerma, koska tuote on vaihteleva rasvapitoisuus. Kuohukermaa nimenomaan on noin 30 36% rasvaa se.