Ero Siemenet ja PitsSiemenet vs Pits

Siemen on ovule joka sisältää alkion sisällä, suljettu siemenkuoren ja sisältää tavallisesti ruokaa. Siemen tulokset hedelmöittymisen jälkeen kun ovule kypsyy. Kun siemenet lomakkeiden siemenkasvit, se merkitsee loppuun jäljennökseen. Lisääntyminen alkaa kukka kehitystä ja pölytys, jossa alkio kehittyy tsygootti ja siemenkuoren päässä ovule 'ihoa.

Kuoppa on osa hedelmän, joka suojaa siemenet kunnes jolloin se voi alkaa kasvaa. Se on sisäkerros hedelmä 's (joitakin hedelmiä) siemenkota, että' s yleensä kova. Kuitenkin ainoastaan ​​tietyt hedelmät ovat kuoppaan. Vaikka voi olla vain yksi kuoppa on hedelmä, monet siemenet voivat sisältyä yhteen hedelmiä ja tämä on keskeinen tekijä, joka erottaa siemenen ja kuoppa, esimerkiksi kirsikka sisältää kuoppa kun rypäleen on saanut siemeniä. Muita hedelmiä kuoppia sisältää oliivi, päivämäärät ja luumut.

On muitakin tiettyjä hedelmiä, jotka on kuoppa ja siemenet samoin, esimerkiksi luumu, aprikoosi, ja persikka. Kuoppa tässä tapauksessa suojaa johdon siemen kunnes jolloin se voi alkaa kasvaa. Monet muut hedelmät sisältävät vain siemen, joka kasvaa, kun olosuhteet ovat oikeat. Hedelmät, joka kehittyy, kun hedelmöitys tapahtuu, on munasarja, jossa siemen kasvaa.Kuten jotkut siemeniä, joitakin kuoppia ovat myös syötäviä ja sisältää useita ravintoaineita. Esimerkkejä ovat päivämäärä ja avokado kuoppia. On yleisesti hyväksytty, että kuopat ovat osoittaneet enemmän anti-virus vaikutukset kuin siemeniä. Suurin osa tähän tutkimukseen ei ole laboratorio osoitettu tehoa, vaan johtopäätökset ovat peräisin Lore yrttejä ja etnisten tarinoita paikoista, joissa tällaiset hedelmät ovat peräisin. Se 's syytä huomata, että kuoppia kuluttamaan varovaisuutta ja jotkut arvostelukyky on tarpeen, sillä ne eivät voi korvata perinteisen lääketieteen hoitoon vaivoja.

Ottavat puoli, että kirsikka kuoppia tiedetään olevan myrkyllisiä kun pureskella suurina määrinä, toisin kuin niellä niitä kaikkia. Kuten omena siemenet, kirsikka kuoppia tiedetään sisältävän jonkin verran syanogeeniset happoja. Vahingossa syövät näitä kuoppia isn 't haitallista kuin keho voi puhdistaa myrkkyjä pienempiä määriä.

Yhteenveto
Siemen on ovule sisältää alkion, kun kuoppa on osa hedelmän, joka suojaa siemenet kunnes kasvu aikaa.
Siemenet voivat olla monta tai yksi hedelmä, kun kuopat ovat aina yksi.