Ero valkoinen ja musta tryffeliöljyValkoinen tryffeliöljy vs Musta tryffeliöljy

Tryffeliöljy pidetään vaihtoehto todellista tryffeleitä. Real tryffelit ovat erittäin kalliita ja siten näiden öljyjen käytetään enemmän. Nämä öljyt ovat pääosin alustasta oliiviöljyä, jotka ovat maustettu. Tryffeliöljy on kahdessa muodossa valkoista ja mustaa tryffeliöljy. Yksi, joka on peräisin valkoista tryffeli ovat valkoisia tryffeliöljyä ja joka tulee mustia tryffeleitä ovat mustat tryffeliöljy.

Vaikka sekä valkoinen ja musta tryffeliöljy on ominaista sen sieni makuja, ne ovat melko erilaisia ​​joiltakin osin.

Puhuttaessa Musta tryffelit se on nimetty tryffeleitä löytyy Ranskassa, jossa ne kasvavat keskellä juuret tammia. Verrattaessa maku, musta tryffeli on voimakas maku kuin mikään muu tryffeli. Nämä tryffelit ovat enemmän maanläheinen maku. Musta tryffeli on miehekäs käytetään makujen kastikkeet, maksa pateet ja suolaisia ​​leivonnaisia.

Valkoiset Tryffelit tiedetään kasvavat Pohjois-Italiassa, lähinnä Piemonten alueen. Verrattuna musta tryffeli, valkoinen tryffeli on herkkä maku ja aromi valkosipulia. Nämä tryffelit syödään raakana ja niitä käytetään risottoja, pastat, sulatejuustosta, kananmunaruokia, tomaatti ruokia, risottos ja mozzarellajuustoa.Valkoinen ja musta tryffeliöljy käytetään erilaisia ​​reseptejä. Toisin kuin valkoinen tryffeli, valkoinen ne ovat aina keittää. Vahva maku mustaa tryffelit vuoksi on tärkeää lisätä kastikkeet, lihat ja pataruoat.

Valkoiset tryffelit ei keitetyt ja myös kevyempi maku. Sinänsä valkoinen tryffeliöljyä lisätään, kun toiminta on päättynyt.

Yhteenveto
1. White tryffeliöljy on valmistettu valkoisesta tryffeli ja musta tryffeliöljy on valmistettu mustia tryffeleitä.
2. puhuttaessa Musta tryffelit se on nimetty tryffeleitä löytyy Ranskassa, jossa ne kasvavat keskellä juuret tammia.
3. Valkoinen Tryffelit tiedetään kasvavat Pohjois-Italiassa, lähinnä Piemonten alueen.
4. Verrattaessa maku, musta tryffeli on voimakas maku kuin mikään muu tryffeli. Nämä tryffelit ovat enemmän maanläheinen maku.
5. Toisin kuin valkoinen tryffeli, valkoinen ne ovat aina keittää. Vahva maku mustaa tryffelit vuoksi on tärkeää lisätä kastikkeet, lihat ja pataruoat.