Ero Olut ja viinaOlut vs. viina

On lukuisia eroja kunkin alkoholijuoman: olut, viinit, liköörit ja monet muut. Yhden, siellä voi olla erilainen kalori arvo, ja toiseksi, se voi olla heidän alkoholin vahvuuksia. Mutta riippumatta näitä eroja, alkoholijuomat jäävät enemmän tai vähemmän sama '' he saavat sinut hiprakassa jonkin verran, jos ei paljon niin vähän, kuten tapauksessa oluen ja viinaa.

Aluksi, liköörejä ovat alkoholipitoisia juomia, jotka on etanoli. Nämä juomat valjastetaan läpi prosessin tislaus, toisin kuin oluet, joita ei ole tislattu.

Ruokavalio harrastajat, on tärkeää tietää kalori arvo jokaisen juoma nautitaan. Ehkä yleisin alkoholijuoman ympäri maailmaa on olut. Se on kalori valikoima, joka alkaa 95-210 kaloria. Mutta tämä on vain säännöllistä kokoinen, 12 oz pullotetaan juomia. Voit määrittää, että tietty olut sisältää enemmän kaloreita yksinkertaisesti tarkastelemalla sen väri. Tummempi ja täydellisemmän oluita yleensä enemmän kaloreita verrattuna vaaleammilla niistä. Että 's, miksi he ovat nimeltään' kevyt 'joka tapauksessa!

Kun kyseessä on viini, kalorien määrä vain saa suurempi. Kuten viskit, voit vain kuvitella, että suurin osa 1. 5 oz rum laukausta jo pakata sinulle noin 125 kaloria. Tässä yhteydessä sen hyödyllistä tietää, että useimmat alkoholijuomat valmistetaan sekoittamalla niihin muita juomia, joko alkoholilla tai ilman alkoholia, ja siksi niiden kulutettujen kalorien kokonaismäärä voi olla yhtä hyvä kuin kaksinkertaistunut joissakin tapauksissa. Jonka päällä, niin paljon kuin mitä maksa voi yleensä käsitellä, se muuttuu helposti alkoholia asetaattia, joka puolestaan ​​on ensin käytetään kehon energiaa. Ongelma ilmenee, kun otat liikaa alkoholia, ja elimistö ei pysty muuntaa ne energiaa enää; siten ne ovat välittömästi varastoida rasvaa.Liköörejä ei vain top oluita kannalta kaloreita, mutta myös alkoholipitoisuuden. Tämä on parhaiten nähtävissä seuraavat suosittu viinaa combo valmisteita. Scotch jäillä sanotaan olevan enemmän tai vähemmän sama kuin juominen 1. 5 olutpulloja. Juominen kaksi olutta on yhtä suuri kuin kuluttaa Pi Aa Colada. Lisäksi yksi Long Island Iced Tea pärjäisi kokonaisalkoholi 5-6 olutpulloja.

Kaiken riippumatta siitä, minkälaista alkoholijuomaa kuluttaa, sinun täytyy olla vastuussa omista toimista.

1. Alkoholijuomat tislataan alkoholijuomat, kun taas oluita käymisteitse alkoholijuomia.
2. Yleensä alkoholijuomat sisältävät enemmän kaloreita eikä standardin oluita.