Ero Latte ja CoffeeLatte vs Coffee

Kahvi on ollut käytössä vuosisatojen ajan, ja siitä on tullut osa elämäntapaa. Kahvi tulee monia lajikkeita, kuten: Latte, Espresso, haudutettua, Decaf Brewed, Instant, suodatetaan ja mäntä.

Kofeiini on ainesosa kahvissa, että vetoaa kiinnostunut ihmisistä. Kahvi on tiedossa on monia etuja. Kofeiini on tunnetusti erinomaiset astmasta edellytyksin kuin se rentouttaa ilmakanavat keuhkoihin. Kahvi on myös hyvä vähentämään riskiä Parkinsonin 'tauti, koska se lisää dopamiinin tarjontaa veressä. Kofeiini on myös stimulantti, joka auttaa ihmisiä pysymään hereillä koko yön.

Ihmisillä on oman valintansa kahvia. Jotkut haluavat olla kahvia maidon, ja toiset rakastavat juoda mustaa kahvia.

Kahvi valmistetaan paahdettuja kahvipapuja. Normaali kahvi valmistetaan lisäämällä kuumaa vettä maahan, paahdettuja kahvipapuja. Tämä prosessi on yksinkertaisin. Latte on italialainen versio. Tämä versio on valmistettu höyrytettyä maitoa ja espresso. Italiankielisiä, 'latte' tarkoittaa 'maito'. Sana 'latte', jota käytetään nyt on lyhennetty muoto 'CAFFELATTE', joka Italiassa tarkoittaa 'kahvi maitoa.'Latte kahvi on vähän kalliimpi kuin normaali kahvi.

Lisäksi latte art on tullut niin yleinen nyt. Tyyli tehdä latte kahvi on johtanut tämän taidemuodon. Höyryävän maitoa, enimmäkseen vaahdotetun muodossa, kun se lisätään kahvi lomakkeita monia malleja päälle kahvia. Jotkut suosittu kuviot ovat kukkia, puita, sydämet, ja rakkautta.

Yhteenveto:

1. Kahvi tulee monia lajikkeita, kuten: Latte, Espresso, Instant, haudutettua, Decaf Brewed, Instant, suodatettu ja mäntä.
2. Ihmisillä on oman valintansa kahvia. Jotkut haluavat olla kahvia maidon, ja toiset rakastavat juoda mustaa kahvia.
3. Normaali kahvi valmistetaan lisäämällä kuumaa vettä maahan, paahdettuja kahvipapuja. Tämä prosessi on yksinkertaisin.
4. Latte on italialainen versio ja tämä on valmistettu höyrytettyä maitoa ja espresso.
5. Latte kahvia on vähän kalliimpi kuin normaali kahvi.
6. Latte Art on tullut niin yleinen nyt. Höyryävän maitoa, enimmäkseen vaahdotetun muodossa, kun se lisätään kahvi lomakkeita monia malleja päälle kahvia. Jotkut suosittu kuviot ovat kukkia, puita, sydämet, ja rakkautta.