Ero Nektariini ja persikkaNektariini vs. Peach

Jokainen, joka vierailee kauppa on tehnyt sen ennenkin, luultu persikka varten nektariini. Vasta pidät yksi kädessäsi, että voit huomata ero kahden tyyppisiä hedelmiä. Sekä nektariini ja persikka ovat peräisin saman lajin kasvin tunnetaan Prunus persica. Ne ovat jopa saman perheen hedelmiä ja molemmat kasva puissa ja pensaikot eri puolilla maailmaa. Nämä puut todella itse pölyttää ja tiedetään olevan kukka tuottamaan puita aikana keväällä. Poimijoiden hedelmistä tietävät, että ne on poimittu ja syödään tai valmis, kun ne ovat kypsiä puussa. Tyypillisesti persikat ja nektariinit kestää vain 2-3 päivää, kun poistetaan puusta. Jos on minkäänlaista mustelmia joko näitä hedelmiä ne yleensä mätänemään nopeasti pian sen jälkeen. Viljelijät näitä hedelmiä ovat myös tietoisia siitä, että jos persikoiden ja nektariinien putoavat puusta maahan ja ei kyytiin, homehtuneet hedelmät tulee kiinnittää monet muurahaisia ​​ja muita tuholaisia.

Persikat ja nektariinit peräisin Aasiasta, mutta ne ovat nyt kasvaneet monissa eri maissa lämpimässä ilmastossa. Tiede on havaittu, että kahden hedelmät ovat niin samankaltaisia ​​on vain yksi geneettinen ero näiden kahden välillä. Niin lähellä, että se on tallennettu, että ihmiset ovat löytäneet nektariinien persikka, ja persikan nektariinipuita ennen. Persikat ja nektariinit kypsyvät loppupuolella kesäkuukausina. Kypsänä, he päästävät makea haju, joka on lähes sama. Lisäksi, ne ovat niin samanlaiset niitä käytetään yleisesti samassa ruoanlaittoon ja leivontaan ruokia.
Nectarines ovat tyypillisesti pienempiä kuin persikat ja tämä hedelmä on yritys kypsänä. Maustamista näitä hedelmiä on makea, usein makeampi kuin persikat, väritys, joka vaihtelee kerman keltaisesta punastuminen punaista. Ulkokuori nektariinien on sileä ympäri ja ne ovat yleensä kulutetaan iho ja kaikki. Persikat ovat yleensä kooltaan suurempia kuin nektariinit ja pehmeämpää kypsänä. Persikat kevyesti makeutettu hedelmiä, joissa väritys joka on voide keltaisesta punaiseksi, mutta ne ovat vaaleampi väri kuin nektariini. Persikka on tunnettu heidän fuzz iholla, kun kulutetaan jotkut ihmiset haluavat poistaa ihoa. Toiset nauttivat syö sitä.
Persikka ja nektariini eivät ole samoja hedelmää, mutta ne ovat paljon enemmän yhteisiä asioita kuin he erilaista.
Yhteenveto1. Nektariinit ja persikat ovat samaa lajia ja perheeseen. Ne ovat usein samassa merkityksessä löytyy toisiaan 's puita.
2. persikat ja nektariinit tuoksu samalta, ja käytetään yleisesti samoja ruoanvalmistukseen.
3. Peaches on fuzz iholle ja nektariinit ovat sileä nyljetty. Molemmat ovat kerma keltainen ja punainen väritys.
4. Nectarines ovat pienempiä kuin persikat kooltaan ja ovat tyypillisesti makeampi maku myös.