Ero musta ja ruskea sinapitMusta sinapit vs Brown sinapit

Sinapinsiemenet arvostetaan niiden aromaattinen tuoksu. He makujen elintarvikkeisiin. Yleisesti on olemassa kolmenlaisia ​​sinapit nimittäin valkoinen, ruskea ja musta. On vain hyvin pieniä eroja kaikkien näiden kolmen sinapinsiemenet. Puhuttaessa ruskean ja mustan sinapinsiemenen, on vaikea laatia eroa.

On vaikeaa ymmärtää, eroa musta ja ruskea sinapit vain katsomalla niitä. Vaikka niitä kutsutaan musta ja ruskea, joka edustaa värit, se on kaikkein aika vaikeaa ymmärtää, musta sinappi peräisin sareptansinappi.

Välinen ero musta ja ruskea sinappi on kova koska molemmat siemenet ovat lähes samanlaisia ​​ominaisuuksia. Yksi saa selvää eroa maun, maku ja käyttö musta ja ruskea sinapit koska ne ovat lähes identtiset. Mutta silti voi laatia useita eroja kahden sinapinsiemenet.

Ainoa tapa erottaa mustan ja ruskean sinapinsiemenet on tarkastelemalla koko. Verrattuna ruskea sinapit, mustat sinapit ovat hieman kooltaan suurempi.

Vaikka se on vaikea tehdä ulos eroa maku, musta sinapit on hieman voimakas maku kuin sareptansinappi.Kun ruskea sinapit käytetään lähinnä mausteita elintarvikkeet, musta sinapit käytetään pääasiassa säännölliseen ruoanlaittoon. Aasian coutries, mustat sinapit käytetään enemmän tekemään suolakurkku.

Musta sinapit, jotka tulevat mustasinappi, ovat suosittuja Aasiassa Minor ja Lähi-idässä. Ruskea sinappi, joka on peräisin sareptansinappi, juuret Himalajalla. Täällä nigra tarkoittaa mustaa ja juncea tarkoittaa ruskea. Ruskea sinapit voidaan myös kutsua Aasian sinapit kuin ne käytetään enemmän tällä alueella.

Yhteenveto

1. Ero musta ja ruskea sinappi on kova koska molemmat siemenet ovat lähes samanlaisia ​​ominaisuuksia.
2. Verrattuna ruskea sinapit, mustat sinapit ovat hieman kooltaan suurempi.
3. Vaikka on vaikea tehdä ulos eroa maku, musta sinapit on hieman voimakas maku kuin sareptansinappi.
4. Kun ruskea sinapit käytetään lähinnä mausteita elintarvikkeet, musta sinapit käytetään pääasiassa säännölliseen ruoanlaittoon.