Ero musta ja kolmioka TreesMusta vs kolmioka Puut

Musta heinäsirkkojen ja kolmioka ovat puita, jotka kasvavat lämpimässä ilmastossa. Musta Locust Tree 's kasvitieteellinen nimi on valeakaasia ja kolmioka puu' s on Gleditsia triacanthos.

Musta heinäsirkkojen tunnetaan myös väärä akaasia tai keltainen heinäsirkat ja siellä on noin 10 lajia. On noin 12 lajia? of kolmioka.

Musta Locust Tree on nopeasti kasvava ja suurempi kuin kolmioka. Musta heinäsirkkojen pääsee korkeus noin 25- 30 metriä, jonka halkaisija on yksi metri. Jotkut vanhemmat valeakasia puut ovat olleet tiedossa kasvaa noin 50 metriä korkea.

Vaikka musta Locust Tree on kotoisin Kaakkois Yhdysvalloissa kolmioka puu on kotoisin Keski itäosissa.Voidaan myös sanoa kaksi puuta toisistaan ​​vain katsomalla kuori. Musta heinäsirkkojen 's kuori on tumma väriltään uria, jotka muistuttavat yhteenkietoutuvista köysi. Hunaja heinäsirkka' s kuori on ruskea tai harmaa väri ja puu on? rypäleterttuja piikkejä.

Sekä musta ja kolmioka on sileä, ohut, kiiltävä seedpods. Mutta jos tarkastellaan seedpod, pieniä eroja. Musta heinäsirkkojen 's seedpods kasvaa pituutta kahdesta neljään tuumaa, kun taas seedpods että kolmioka kasvaa pituus on noin 12-14 tuumaa.

Lehdet ovat hyvin erilaisia. Musta heinäsirkkojen on hyvin yksinkertainen yhdiste lehdet jossa kolmioka puut ovat bipinnate yhdiste lehdet. Uudet lehdet myös tulla ulos aiemmin kolmioka kuin musta heinäsirkka.

Yhteenveto

Musta heinäsirkkojen 's kasvitieteellinen nimi on valeakaasia ja kolmioka' s on Gleditsia triacanthos.

Musta locust saavuttaa korkeus noin 25-30 metriä, joiden halkaisija on yksi metrer

Vaikka musta Locust Tree on kotoisin Kaakkois Yhdysvalloissa kolmioka puu on kotoisin Keski itäosassa.

Musta heinäsirkkojen 's kuori on tumma väriltään uria, jotka muistuttavat yhteenkietoutuvista köysi. Hunaja heinäsirkka' s kuori on ruskea tai harmaa väri ja puu on rypäleterttuja piikkejä.

Musta Johanneksenleipäpuun 's seedpods kasvaa pituus on kahdesta neljään tuumaa, jossa seedpods on kolmioka kasvaa pituus on noin 12-14 tuumaa.