Ero kreikkalainen jogurtti ja Regular JogurttiKreikkalainen jogurtti vs. Säännöllinen Jogurtti

Ihmiset rakastavat syö jogurttia yhdestä perussyy '' se on yllättävän terve. Syöminen jogurtti antaa yksi vauhtia tiettyjen vitamiinien tai kivennäisaineiden tarvitaan optimaalisen toiminnan. Mutta nykyään, siellä 's jokseenkin uusi käyrä tähän villitys. Ottamalla käyttöön Kreikan jogurtti, ihmiset ovat nyt kyseenalaiseksi kumpi on parempi.

Useimmat ihmiset syövät jogurttia muotona välipala, tai mini aamiainen ateria. Jogurtti itsessään on hyvin monipuolinen tuote, jota voidaan syödä heti pakkauksesta, tai jopa yhdessä joidenkin ruokia tai salaatteja sidokset. On runsaasti probiootteja, jogurtti pidetään yksi terveellisin, puhumattakaan maukkaita, elintarvikkeiden ympärille.

Kuitenkin kreikkalainen proteiini on sijoitettu parrasvaloihin, koska sen sanotaan sisältävän enemmän proteiinia vastakohtana säännöllisesti jogurtti. Kuppi kreikkalainen jogurtti on noin kaksi kertaa enemmän valkuaispitoisuus kuin muut. Jos kupin säännöllisesti jogurtti antaa sinulle noin 10 proteiinia grammaa, vähiten sitten, että kreikkalainen jogurtti antaa sinulle on 20 proteiinin grammaa samasta jogurtti määrä.

Toiseksi, kreikkalainen jogurtti on vähemmän hiilihydraatteja. Siksi ruokavalio harrastajat, ja aivan erityisesti diabeettisen kuormitettuna henkilöitä, olisi todella rakastaa tätä tuotetta jopa enemmän kuin tavanomainen jogurtti. He sanovat jälkimmäinen sisältää noin 15- 17 hiilihydraatti grammaa keskimäärin verrattuna kreikkalainen jogurtti 's niukkaa 9 grammaa. On jopa todettu, että jotkut Kreikan jogurtit valmistetaan vähemmän kuin 9 grammaa.Kolmanneksi, kreikkalainen jogurtti on creamier ja paksumpi. Tämä parannus rakenne yleensä indusoi puhtaasti myönteistä palautetta kuluttajien kun tuote saavuttaa niiden makuhermoja. Tämä hämmästyttävä rakenne saavutetaan kolminkertainen straining. Tässä prosessissa, enemmän heraa ja vesi poistetaan jogurtti, tuloksena on paksumpi tuotteen. Valitettavasti jotkut kalsium vahingossa poistettu prosessissa samoin. Kuitenkin keinotekoisia sakeutusaineita lisätään, sillä se on jo erittäin paksu aluksi.

Lopuksi kreikkalainen jogurtti on myös sanottu olevan hyvä niille, joilla on korkea verenpaine ja ne, joilla on sydän vaivoja, koska sillä on pienennetty määrä natriumia sen. Tämän tyyppinen jogurtti leikkaa tavallista natriumpitoisuus tavanomaisten jogurttia puoleen.

1. kreikkalainen jogurtti on enemmän proteiinia kuin tavalliset jogurttia.
2. kreikkalainen jogurtti on vähemmän hiilihydraatteja kuin säännöllistä jogurtti.
3. kreikkalainen jogurtti on paljon creamier ja paksumpi kuin säännöllistä jogurtti.
4. kreikkalainen jogurtti läpikäy kolminkertainen ponnistelua prosessi, kun taas säännöllinen jogurtti vain läpi kaksinkertainen straining.
5. kreikkalainen jogurtti on vähemmän natriumia kuin tavalliset jogurtti