Ero Cobbler ja PieCobbler vs Pie

Cobbler on yksi suosikki jälkiruokia keskuudessa britit ja amerikkalaiset. Se on valmistettu flavorful hedelmiä täyttö, joka on keitetty suureen vuoka ja myöhemmin näyttää olevan paksuuntunut kuori paiston jälkeen, koska sen pahoinpitelyn leivonnaiset kansi. Se on todella turvallista sanoa, että suutarin on eräänlaista pie.

Mitä historia, Pilgrims sanottiin olevan vastuussa tuomisessa pie Pohjois-Amerikassa. Se sai hyvän vastaanoton paikalliset ihmiset, että se tuli yksi peruselintarvikkeiden American leivonnaiset ruoanlaittoon. Ensimmäinen piirakat olivat FRUITIER vuonna täytettä, mutta suklaa, kerma, jäätelö, maapähkinävoita, ja karamelli on lisätty suunnittelun hyvin todennäköisesti johtuu etu jäähdytys.

Piirakka on hilseilevä kuori ja paistetaan käyttäen syvälle lautaselle. Hedelmä täyttö on tavallisesti sijoitettu kahden leivonnaiset kuori kerrosta, ja yläosa on valmistettu ristikko, makea murentua, tai jopa täysi leivonnaiset kansi. Joskus harvoin, yläosa jätetään auki tehden yhden kerroksen kakku. Koska sen valitus massoille, kakku on kehitetty erilaisia ​​moniin jälkiruoka subfamilies kuten solki, crunch, pandowdy, raikas, tortut, ja tietenkin suutari.Cobbler eroaa pie, koska se on yksi kuori. Cobblers voidaan myös tehdä monia muotoja antaa enemmän vapautta kondiittorin. Soikea, ympyrä ja suorakaide ruokia voidaan kaikkia käyttää tekemään suutarit. Toinen erikoinen piirre on sen täyte sijoitus. Cobblers pariton tapa saattamisesta niiden täytteiden alle taikinan kerroksella. Tämä taikina on joko käytetään kattamaan täyte yhtenä kokonaisuutena kerrokseen tai leikataan monimutkaisia ​​muotoja ennen niiden päälle täyttö. Mitä todellinen taikina käytetty, roska perinteisesti käyttäen samanlaista taikinan kuin piirakat. Kuitenkin useimmat roska tänään käytetään jo keksi taikina.

Yhteenveto:

1. piirakat ovat suositumpia kuin roska maailmanlaajuisessa merkityksessä.
2. Cobblers on vain yksi kuori kerros taas piirakat usein kaksi kerrosta (ylhäällä ja alhaalla).
3. suutari on enemmän vapautta muotoja voidaan leivotaan ruokia lähes minkä tahansa muodon. Piirakka on yleensä paistetaan pyörivin pannulla.
4. suutari täyte on keitetty alla taikinan kerroksen vastakohtana piirakka jonka täyte on sijoitettu-kahden leivonnaiset sakkaa.