Ero etikalla ja etikkaEtikalla vs. Riisietikka
Etikalla ja etikka ovat kaksi suosituimmista muodoista tärkeä mauste nimeltään etikkaa. On olemassa monia käyttötarkoituksia sekä, ja kuten kaikki viinietikkaa ne sisältävät korkean etikkahappoa, jolloin hapan maku. Kaikenlainen etikkaa valmistetaan käymisen hedelmiä ja tiettyjä jyvät kunnes ne saavuttavat etikkahappoa vaiheessa aika voi vaihdella eri hedelmiä tai jyviä. Vaikka sekä etikalla ja riisiä etikka on sama yhtäläisyys olemisen etikkaa, ne ovat molemmat eri tavoissa ne on luotu, mitä kohteita käytetään käydä niitä, mitä kulttuureissa on tapana käyttää niitä enemmän, ja mitä hankkivansa ne palvelevat sisällä kulttuurissa .
Etikka läpi tehdään käymisen riisiä ja on yleisesti käytetty valmistuksessa Aasian elintarvikkeet, kuten Kiinan ja Japanin ruokalajeja. Hyvin erilainen ankara, vahvoja makuja joidenkin muiden etikka, riisi etikka on mieto maku. Aasian ruoanlaitto on kolme eri riisietikkaa, musta riisi etikka, valkoinen riisi etikka, ja punainen riisi etikkaa. Musta riisi etikka on valmistettu makea riisin ja Etelä-Kiinassa sitä käytetään lisätä savuinen makuja ruokaa. Punainen riisi etikka on valmistettu viljellyistä punainen hometta ja punainen riisi on makea ja voidaan käyttää dippikastiketta. Etikka on kansan keskuudessa käytetään sushi etikka Aasian ulkopuolella, ja sitä käytetään suolalla kausi sushi riisiä. Valkoinen riisi etikka on suosituin, vaaleaa ja läpinäkymätöntä väriltään, ja sitä käytetään monissa Aasian ja jotkut amerikkalaisia ​​ruokia lisäaineena maku riisiruokiin ja sekoita frys.
Hapettunut vilja alkoholia käytetään tehdä etikalla, ja se on suosittu Yhdistyneessä kuningaskunnassa mausteena. Etikalla on erittäin hapan ja yksin voi olla epämiellyttävä käyttää. Se on myös toinen etu, että käytetään puhdistus- koteihin, jotka eivät halua käyttää kemikaaleja puhdistaa, ja sen edullinen versio kromi kiillottaa. On joitakin ruoka käyttää ulkopuolelta GB kuten marinadi sekoituksia, salaatinkastikkeet, ja eräiden muiden reseptejä. Etikalla ei ole samea valkoinen kuten nimi merkitsee pikemminkin kirkas paksu neste samanvärinen kuin vesijohtovettä.
Sekä etikalla ja riisietikkaa esineet eri maissa ja niillä on kullakin eri käyttötarkoituksiin. Vaikka ne ovat molemmat etikka ne eivät ole välttämättä samoja, ja ne eroavat monin tavoin lisäksi nimi.
Yhteenveto

1. etikalla ja etikka ovat suosittuja muotoja etikkaa. Ne ovat molemmat etikka ja ja tehnyt käymisestä jyvät ja riisi.
2. Riisietikka käytetään Aasian ruokia yksi kolmesta seuraavasta: musta riisi etikka, valkoinen riisi etikka, ja punainen riisi etikkaa. Jokainen sitä käytetään eri tavoin keitossa.