Ero sekoituksen nimi ja SolutionSeosta vs Solution

Kemian, jotkut terminologia ja määritelmät voidaan sovittaa jopa enimmäkseen jos meidän aivot doesnt 't ovat liikaa tietotulvaan. Kun yritämme muistaa, meillä on tapana sekoittaa käsitteitä ja tällainen. Tämä on normaalia, mutta. Mestaruus on aina avain . Vuonna kemia, vaikka ei pitäisi olla tekosyy, ja opiskelijoiden pitäisi aina pystyä hallitsemaan tällaisia ​​käsitteitä.

'Seos' ja 'ratkaisu' ovat usein väärin ja sekaisin kuin käsitteitä. Sitä paitsi ero oikeinkirjoitus, 'sekoitus' ja 'ratkaisu' eivät näytä olevan erilaisia ​​ollenkaan. Voimme käyttää 'seos' sijasta 'ratkaisu' ja päinvastoin. Kumpi on kumpi? Mitä käyttää?

Tyhjentäminen asioita, seoksella on yhdistäminen aineita, joissa, jos niitä sekaisin, niiden ominaisuuksia fyysisesti pysyy samana. Esimerkkinä tästä on hedelmäsalaattia on tiivistetty maito. Jos sekoittaa hedelmäsalaattia ja maitotiiviste, sekä tuottaa samat fysikaaliset ominaisuudet. Voit silti lajitella joka on tiivistetty maito sekä erilaiset hedelmät komponentteja kuten hienonnettu omenat, päärynät, ananakset, ja paljon muuta.

Liuoksessa, joka kuitenkin on niin paljon erilainen. Liuoksessa, aineiden seoksen liittyy liuottaa aineita uuteen muotoon liuosta. Esimerkkinä on maitoa teetä. Jotta maitoa teetä, maitoa liuotetaan teetä, ja ei voi erottaa maitoa teetä uudelleen. Toinen on Kool-Aid, instant 3 in 1 kahvia, ja paljon muuta.Nyt tiedät eron näiden kahden välillä. On välttämätöntä käyttää näitä sanoja oikein. Voimme käyttää sanaa 'ratkaisu' keskuudessa juomat, kuten instant juomat, suklaajuomat, ruoanlaitto kastikkeet, ja niin edelleen ja niin edelleen. Voimme käyttää 'seos' elintarvikkeissa kuten salaatteja, hedelmiä, liharuoat, ja muita juttuja.

Tietämällä nämä sanat se auttaa meitä käyttämään näitä termejä tarkasti todetessaan sopimuksia ja tällainen.

Yhteenveto:

1. Liuokseen, aineet liuotetaan, kun seokseen aineet sekaisin, mutta ne eivät ole täysin liuenneet.