Ero White and Green parsaWhite and Green parsa

Onko eroa valkoinen ja vihreä parsa? Kyllä, voi törmätä pieni ero valkoinen ja vihreä parsa. Vihreä parsa on hyvin yleinen ja useimmiten parempana.

Yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan havaita välillä valkoinen ja vihreä parsa on niiden viljely. Valkoinen parsa viljellään käyttäen prosessia kutsutaan etiolation, mikä tarkoittaa riistää auringonvalossa. Valkoiset parsa ei sisällä klorofylli koska se riistää auringonvalossa. Tämä tarkoittaa sitä, että ei ole mitään vihreä väri. Vihreä parsa on kattamaton, mikä tarkoittaa, että se saa auringonvaloa. Kun valkoinen parsa kasataan maaperän estääkseen sitä auringonvalolta, vihreä parsa ei kasataan maaperään.

Verrattuna vihreä parsa, valkoinen parsa on miedompi maku. Aromi, vihreä parsa on voimakas aromi verrattuna valkoinen parsa. Toinen ero, joka voidaan nähdä, että vihreä parsa on hieman makeampi kuin valkoinen parsa. On myös huomattava, että valkoinen parsa ovat pehmeitä verrattuna parsa.

Kun ruoanlaitto, valkoista parsaa täytyy kuoria pois. Vihreä parsa on mehevä rakenne kuin valkoinen parsa.

Sekä valkoinen ja vihreä parsa on lähes sama lääkkeiden hyötyjä. Kaikki parsa on merkittäviä määriä foolihapon happojen, kaliumia ja vitamiineja. Parsa auttaa ehkäisemään synnynnäisiä epämuodostumia, paksusuolen / peräsuolen syövän ja sydäntautien. Parsa myös vahvistaa immuunijärjestelmää ja säätelee painetta. Toinen lisätty ominaisuus parsa on, että ne eivät sisällä kolesterolia ja rasvaa. Vaikka kaikki parsa on lähes sama ravintoaineita, valkoinen parsa on hieman vähemmän ravintosisällön kuin vihreä parsa.

Yhteenveto

1. Vihreä parsa on hyvin yleinen ja useimmiten parempana.

2. Valkoinen parsa viljellään käyttäen prosessia kutsutaan etiolation, mikä tarkoittaa riistää auringonvalossa. Valkoiset parsa ei sisällä klorofylli koska se riistää auringonvalossa. Vihreä parsa on kattamaton, mikä tarkoittaa, että se saa auringonvaloa.3. Kun valkoinen parsa kasataan maaperän estääkseen sitä auringonvalolta, vihreä parsa ei kasataan maaperään.

4. Verrattuna vihreä parsa, valkoinen parsa on miedompi maku.

5. tuoksu, vihreä parsa on voimakas aromi verrattuna valkoinen parsa.

6. Valkoinen parsa ovat pehmeitä verrattuna parsa.

7. Vihreä parsa on mehevä rakenne kuin valkoinen parsa.

8. Vaikka kaikki parsa on lähes sama ravintoaineita, valkoinen parsa on hieman vähemmän ravintosisällön kuin vihreä parsa.