Ero Kaakao ja suklaaCocoa vs Suklaa

Kaakao ja suklaa ovat kaksi sivutuotteita cacao puu, kaakaopuu, ja sen pavut. Kaakaopapujen fermentoidaan, paahdettu, kuoritut, ja maahan ja kääntyi tahna ennen kuin se voidaan tehdä joko kaakaota tai suklaata. Molemmat nimet liittyvät myös suosittuja juomia, jotka on valmistettu näistä aineista.

Kaakao on nimi liittyy jauhemainen aine jälkeen kaakaopapujen käsitellään. Natural kaakao on tumma ja karvas maku vähän tai ei lainkaan kaakaovoita. Dutched kaakao on kevyempi ja vähemmän katkera, mutta silti ei ole kaakaovoita. Kaakaovoita poistetaan aikana käsittelyvaiheessa.

Puuttumisen vuoksi kaakaovoista, kaakao pidetään terve tuotteen tai juoda, koska siinä on vähemmän kaloreita, rasvaa ja sokeria, mutta on täynnä antioksidantteja. Koska juoma, kaakao sekoitetaan joko maitoa tai kuumaa vettä lisäämällä makeutusaine. Kaakao on myös tunnettu ja käytetty kuvaava nimi väri, joka vallitsee kohtalainen ja punaruskea.

Sana 'kaakao' on metateesipo- Espanjan cacao.

Toisaalta, suklaa on myös tuote kaakaopapujen ja on tehty lähes sama prosessi kuin kaakao. Kuitenkin suklaan kaakaovoita ei ole poistettu. Kaakaovoita edistää tasaisemman ja rikkaampi johdonmukaisuus suklaata. Lisäksi runsaasti rasvaa ja sokeripitoisuus suklaa on suurempi.Suklaa on myös monia muunnelmia; raaka, makeuttamaton, tumma, makea, puolimakea, maito, valkoinen, ja yhdiste suklaata. Muodot suklaa on myös paljon erilaisia. Suklaa voi tulla pieniä helmiä, baareja, nestemäinen tai jauhemainen

Kaakao on lähes sama kuin kuumaa kaakaota paitsi pohja ainesosa. Sen sijaan, että kaakao, suklaa on käytetty. Suklaa on myös termi kuvaamaan väri, joka luonnehtii keskiruskea tumman ruskea väri.

'Chocolate' tulee Espanjan mukauttaminen Nahuatl / Aztec sana 'xocolati.' Xocolati kirjaimellisesti 'karvas vesi.' Se oli seremoniallinen juoman atsteekit pidetään jumalten ruokaa. Juoma on laimennettu cacao tahna mausteet ja paprikat.

Yhteenveto:

1. Kaakao ja suklaa ovat kaksi tuotteita kaakaopapujen jälkeen pavut käsitellään. Kaakaopapujen fermentoidaan, paahdettu, kuoritut, ja maa.
2. Suurin ero kaakao ja suklaa on puuttumisesta tai olemassaolosta kaakaovoita. Kaakao, kaakaovoi on pieni tai olematon. Sen sijaan, suklaa on kaakaovoita.
3. Kaakaovoi vaikuttaa myös ravintoarvo sekä kaakaon ja suklaan. Koska on vähän tai ei lainkaan kaakaovoita kaakao, kaakao pidetään terveellisenä juoda, koska se on vähemmän sokeria ja rasvaa. Kaakao on myös täynnä antioksidantteja. 4. Samaan aikaan, suklaata, jossa on kaakaovoita, on korkeampi rasvaa ja sokeripitoisuus. Vaikka se on antioksidantteja, se on vähemmän kuin kaakao.
5. Cocoa nähdään usein ja sitä käytetään jauheena. Se on usein tumma ja katkera maku, joka johtaa sen luokituksen joko Dutched (prosessi, joka tekee jauhe kevyempiä ja karvas) tai luonnollista. Toisaalta, suklaa on monia muotoja; jauhe, neste, pieniä palloja tai baareissa. Lisäksi suklaata on monia luokituksia; makeuttamaton, tumma, valkoinen, maito, makea, puolimakea, yhdiste, ja raaka.
6. Molemmat termit liittyvät myös värejä. Cocoa kuvataan värin välillä kohtalainen punertavanruskeaan kun suklaa on oltava väriltään keskiruskea tumman ruskea väri.