Ero Kurkut ja Pickles Kurkut vs Pickles

Jotkut vihannekset todella maistuvat. Jotkut vihannekset eivät. Jotkut ovat johdonmukaisia ​​ja flavorful maistuu kun taas toiset ovat mieto ja kauhea maku. I 'm puhutaan kurkut ja suolakurkkua. Mutta nämä eivät maku kauheaa. Nämä ovat suuria vihanneksia ne maistuvat hyvältä.

Kurkut ja suolakurkkua ovat täysin samat. Heillä ei ole eroa, paitsi että suolakurkkua ovat läpikäyneet elintarviketeollisuuden koskien tiettyjä ruoka mausteita. Olkaamme selville.

Kurkku on kasvi, joka on jäsen kurpitsa perheen yhdessä squash. Se on peräisin Intiasta ja on nyt viljellään ympäri maailmaa. Se on kasvi, joka hiipii maasta ja on viiniköynnöksiä. Viiniköynnökset kasvavat maasta. Sitten se kukkia ja kasvaa täysimittainen kurkku. Kurkku on lieriömäinen ja pitkänomainen muoto. Kurkut ovat koostuu 90% vettä. Maku kurkku on jotenkin vetinen maku, jossa on ripaus valoa meloni maku. Kurkut ovat enimmäkseen käytetään salaateissa, erityisesti vihannes salaatteja. Tämä voi myös olla muoto alkupala yhdessä etikkaa.

Pickles, toisaalta, ovat myös kurkut. Se on lyhyellä aikavälillä suolakurkkuja. Yhdysvalloissa, Britanniassa ja Australiassa, ihmiset kutsuvat heitä suolakurkkua. Se on kurkkua, joka oli säilötty etikkaa tai suolavedessä. Se voidaan myös fermentoida muita ratkaisuja toinen maku ja erilaisia. On olemassa erilaisia ​​suolakurkkua, jotka on tuotettu eri puolilla maailmaa. Ensimmäinen on kurkkukasvit, joka on eräänlainen lientä, joka on pieni ja annetaan käydä etikkaa. Toinen on cornichon joka on ranskalainen tyyppi suolakurkku. Se on pikkukurkku kypsytetään rakuuna plus etikkaa. Toinen suolavesikäsitellään suolakurkkua jotka annetaan käydä käyttäen suolaa vain. Tämä tuottaa hapan maku näille suolakurkku. Toinen on kosher tilli Yhdysvalloissa, jossa suolakurkku fermentoidaan suolavedessä lisäämällä valkosipuli ja tilli ruohoa. On enemmän erilaisia ​​suolakurkkua. Pickles käytetään salaateissa, kastikkeissa, täyte kanojen, jne.Kurkku on todella suuri tyyppi satoa, jota voi syödä tavallista tai olla brined tehdä herkullisia ja ravitsevia suolakurkkua. Se vie vain vähän vaivaa tehdä lautasen pois kurkku tai suolakurkku.

Yhteenveto:

1. Kurkku on kasvi, joka ei tehnyt 't ole mitään käymisen aikana suolakurkkua ovat kurkut joka tehtiin peittaus.
2. Kurkut on sileä, vetistä maku taas suolakurkku voi olla hapan maku.