Ero Lo Mein ja Chow MeinLo Mein vs Chow Mein

Se 's yhteistä uskoa, että ero lo mein ja chow mein on tyyppiä, tai rakenne, nuudelit, joita käytetään. Kuitenkin tyyppi nuudelit on sama. Kukin malja valmistettu eräänlainen kiinalainen muna nuudeli. kirjaimellisesti käännettynä, määritelmä lo mein on 'tossed nuudeleita'. Chow mein on kirjaimellisesti käännettynä 'paistettuja nuudeleita'.

Chow mein nuudelit ovat paistettu ja sijoitetaan toiselle puolelle. Loput ainekset osuma wok vuoroaan, ja kun nämä aineet ovat lähes valmis, nuudelit liittyä niihin. Tämä antaa Chow Mein nuudeli toisen kerran wok paistamiseen. Lo mein nuudelit ovat esikypsennettyä, vain kerran, ja ne ovat yleensä kypsennetyt toisen kerran.

Kastikkeet, joita käytetään kiinalaista ruokaa ovat runsaampaa lo mein ruokia. Tämä johtuu siitä, että lo mein nuudelit tarjoavat melko mitäänsanomaton, mutta erottuva maku, joka tekisi kaikki lo mein maistumaan sama. Kastike imeytyy parboiled nuudelit, joten se yleisempää käyttää raskas kastike näitä ruokia.

Koska paistamiseen ja chow mein nuudelit tarjoaa flavorful maku, ja koska nuudelit eivät ime kastike, Chow Mein astiat on harvempaa auttaa ja kastiketta. Kastikkeet chow mein ruokia yleensä ohuempi, runnier, ja jopa vetisiä, kun kastikkeet ja lo mein astiat ovat tyypillisesti paksumpia, joiden auttaa ja maissitärkkelys parantaa prosessin.

Paistamiseen Chow Mein nuudelit rapea rakenne on amerikkalaistettu resepti. Jos sinun pitäisi tilata Chow Mein ruokia, jotka on luotu autenttisesti, koska ne ovat Kiinassa, sinun olisi palvellut pehmeämpi paistettu nuudeli.

On eroa maun välillä lo mein ja Chow Mein ruokia. Ei ole objektiivinen tapa päättää, mikä on parempi makuista ruokalaji. Että 's henkilökohtainen mieltymys. Kuitenkin Chow Mein on perinteisesti ollut suositumpi Yhdysvalloissa.

Yhteenveto:? Lo mein tarkoittaa heitti nuudelit.

? Chow mein tarkoittaa paistettu nuudelit.

? Chow mein nuudelit keitetään kahdesti wok.

? On enemmän kastiketta lo mein lautasen.

On? Kastikkeet lo mein ruokia ovat paksumpia.

? Chow mein nuudelit on muuttaa sopivaksi American makuun.