Ero Kakku jauhoja ja kaikki tarkoitukseen jauhoja
Kakku jauhot vs All-purpose jauhoja

Niille, jotka Haven 't todella yrittivät kätensä paistaminen tai ovat juuri alkaneet kanssa veneet, vehnäjauhoja on käytännössä käytetään kaikkeen. Sitä paitsi, nimensä niin. Totuus on vehnäjauhoja on vain yksi monista muunnelmia. Toisenlaista olisi kakku jauhoja, myös yleisesti käytetty leivonnaisten valmistukseen. Monikäyttöinen ja kakku jauhot ovat molemmat valmistettu vehnästä.? ne kuitenkin eroavat toisistaan ​​huomattavasti proteiinin se sisältää, laatu gluteenia jauhot , ja siten niiden soveltuvuutta erityisesti leivonnaisia. valkuaispitoisuus on keskeinen rooli rakenteessa valmiin paistetun tuotteen. Se ohjaa gluteeni määrä, joka on tehty samalla nostatuskaapit ja vaivaamalla jauhot. gluteenia lujuus osoittaa ilmavuutta, sitkeys, ja crumbliness leivonnaiset. Mitä enemmän proteiinijauhoa sisältää, sitä vahvempi gluteenipitoisuuden, mikä tiheämpi ja raskaammat tuloksen.
Vehnäjauhoja, joka tunnetaan myös jauhoja etenkin Euroopan maissa, on valmistettu yhdistelmä kovan ja pehmeän variantit vehnän kuin talvella ja punaista vastaavasti, kun taas kakku jauhoja tulee puhtaasti pehmeästä lajikkeita. Vehnä käytetään vehnäjauhoja sisältää suurempia määriä tärkkelystä sisältäviä osia tai siemenvalkuaisen jotka ovat vastustuskykyisempiä murskaus. Kakku jauhoja on vähemmän näitä osia, mikä on hienompi rakenne verrattuna kaikkiin tarkoituksiin jauhoja. Toinen syy, joka vaikuttaa sen rakenne on, että se on hieman käsitellään klooridioksidin. Tämä, samoin jättää hapan vihje lopputuotteen.
Proteiini vehnäjauhoja vaihtelee 11%: sta 12%. Tämä vaihtelee riippuen maantieteellisestä sijainnista. Asia kohtaan, jotka tulevat eteläosissa sisältää vähemmän proteiinia kuin luoteesta. Kakku jauhot on alhaisempi valkuaispitoisuus 7%: sta 8%. Näin ollen sen gluteenipitoisuutta on heikompi kuin kaikkiin tarkoituksiin jauhoja, joten se sopii kevyempiä, pehmeämpi kakkuja.
Leivonta harrastajat mieluummin vehnäjauhoja tekemään leivonnaisia ​​kuten pannukakut joukossa monia muita tiheämpi tuotteita. Se tekee niistä kattavamman ja hieman rapeaksi. Kakku jauhot, toisaalta, on parempi keksejä, sitkeä evästeet, kakku baareja, cupcakes, kakut ja leivonnaiset, että pitäisi olla pehmeä ja kevyt.
Sekä kaikkiin tarkoituksiin ja kakku jauhot ovat kaupallisesti saatavilla. He 'uudelleen usein löytyy leivonnassa osassa supermarketeissa, usein pakattu laatikkoon tai paperilla säkki.? Martha, Kuningas Arthur' s, Cream, Ceresota, Gold Medal White Lily, Hodgson ja tietenkin Pillsbury tuotemerkin mainitaksemme muutamia. Suosituimmat kakku jauhot merkit olisivat Pillsbury, Queen Guinevere, Joutsenet, Softasilk.
Kuitenkin eri, vehnäjauhoja ja kakku jauhoja voidaan käyttää vaihdellen joidenkin laskelmat, resepti. Esimerkiksi yksi Leivos jauhoja on yhtä kuin kolme neljäsosaa kaikki tarkoitukseen jauhoja yhdessä 2 rkl. maissitärkkelys.? Samoin yksi kuppi ja yksi ruokalusikallinen kakun jauhoja tehdä jopa kupin sen vastine.
Yhteenveto Vehnäjauhoja ja kakku jauhot eroavat valkuaispitoisuus, laatu gluteenia jauhot, ja siten niiden soveltuvuutta erityisesti leivonnaisia.

Vehnäjauhoja on tehty käyttäen yhdistettyjä pehmeän ja kovan muunnelmia vehnään ja kakku jauhoja pehmeästä vehnästä.

Vehnäjauhoja on enemmän proteiinia 11% -12% kuin kakku jauhoja, jossa on vain 7-8%. Kakku jauhot jauhetaan, siis hienompaa rakenteeltaan.

Tiheämpää ja raskaampaa leivonnaisia ​​kuten keksejä ja leipää parhaiten tehty kaikkiin tarkoituksiin jauhoja. Kakku jauhot suositellaan pehmeämmältä, kevyempiä leivonnaisissa, kuten kakut, keksit ja cupcakes.