Ero kookosmaito ja kerma CoconutKookosmaito vs Kerma Coconut

Kookosmaitoa ja kermaa kookos on vähän sekava. Ei ole vaikea nähdä eroa kookosmaitoa ja kermaa kookos, mutta voi olla joitakin vähäisiä sekaannusta välillä.

On helppo erottaa kookosmaitoa kermasta kookos vain katsomalla sitä. Kookosmaitoa on paksu neste, mutta ei että paksu kuin kerma kookos. Kookosmaitoa tuotetaan kookoshiutaleita. Maito tuotetaan kytevän yksi osa kookoshiutaleita yhteen osaan vettä. Pureeing kookoshiutaleita tuottaa kerma kookos. Tunnetaan myös makeutettu versio kookoskermaa, se on erittäin keskittynyttä ilman vettä läsnä. Kerma kookos kuitenkaan ei pidä sekoittaa kookoskermaa kuin entinen sellainen on lisätty sokeria.

Jos neste on valkoinen ja on lähes sama kuin lehmän 'maito, niin ei ole epäilystäkään siitä, että se on kookosmaitoa. Kookosmaito voidaan korvata lehmän' maito joissakin reseptejä. Toisin kookosmaitoa, kermaa kookos on erittäin tiheää ja kovaa. Kerma kookos kovettuu nopeammin kuin kookosmaitoa. Kerma kookos käytetään laajalti Aasian maissa.

Vaikka molemmat kookosmaitoa ja kermaa kookos tulevat rasvaa, entinen on pienempi rasvapitoisuus. Kookosmaidossa, noin 17 prosenttia rasvaa voidaan jäljittää kun taas kerma kookos on noin 25 prosenttia rasvaa. Vaikka kookosmaitoa ja kermaa kookos ovat tyydyttyneitä rasvoja, ne ovat terveitä, sillä rasva saavat helposti metaboloituvat kehossa.Säilykkeitä tai pullotettu kookosmaitoa tulee eri laatuja. Kuitenkin huippuluokan kookosmaitoa on kerros kermaa pinnalla, kun tölkki tai pullo avataan. Puhuttaessa terveyshyötyjä, kookosmaitoa ja kermaa kookos tarjoavat samat edut.

Yhteenveto:

1. Kookosmaito on paksu neste, mutta ei yhtä paksu kuin kerma kookos.
2. Kookosmaito tuotetaan kookoshiutaleita. Maito tuotetaan kytevän yksi osa kookoshiutaleita yhteen osaan vettä. Pureeing kookoshiutaleita tuottaa kerma kookos.
3. Toisin kuin kookosmaito, kerma kookos on erittäin tiheää ja kovaa. Kerma kookos kovettuu nopeammin kuin kookosmaitoa.