Ero Japanin ja Kiinan FoodJapani vs Kiinalainen ruoka

Asian ruoka on hyvin ainutlaatuinen verrattuna muihin elintarvikevalmisteet, varsinkaan silloin, kun vastakkain niitä Euroopasta ja lännestä. Tietyt ruoanlaitto tyylit ja elintarvikevalmisteet samanlaiset piirteet välillä Aasian maissa; yhteinen esimerkki, joka on kytkeytyneet toisiinsa ja japanilaisen kiinalaista ruokaa. Huolimatta siitä, kuinka sitä katsot, on olemassa lukuisia eroja näiden kahden välillä.

Japanilainen ruoka on yleensä kevyt vatsaan. Niitä pidetään yleensä terveempiä kuin kiinalainen elintarvikkeita. Se johtuu siitä, että jälkimmäinen käyttää liikaa rasvaa niiden elintarvikevalmisteet yhdessä standardin sisällyttämistä hiilihydraatteja sisältäviä ruokia riisiä ja nuudeleita. Kuitenkin japanilainen ruoka sisältää myös joitakin riisiä ateriat, mutta ehkä ei siinä määrin kuin kiinalaista ruokaa.

Kun ruoanlaitto, kiinalainen valmistaa ruokansa käyttämällä perinteisiä wok. Tämä voi paistaa elintarvikkeiden ainesosien kääntämällä kohdetta jatkuvasti jolloin ruoka tasaisesti keitetty joko sisä- tai ulkopuolelta. Siksi kiinalaiset ovat mielellään pannulla paistamiseen heidän elintarvikkeita. Toisaalta, Japanin tavallisesti käyttävät tasainen pannuja kutsuttu teppans kokata elintarvikkeita korkeissa lämpötiloissa. Se on kuin grilli pöytä, joka mahdollistaa terävän keittäminen ulkopuolen kerroksen ruoan säilyttäen raaka tai mehukas rakenne sisäosan valmistettavaan ruokaan.

Foods vasemmalle höyryssä (raaka) ovat saaneet hyvän vastaanoton Japani eniten erityisesti meri elintarvikkeet. He (Japani) rakastan syödä niitä raaka. Jos on raaka elintarvikkeita, jotka kiinalaiset ottaa sen, näillä on oltava mausteita kuten vihreä sipuli ja valkosipuli mm.Ruoan valmistus on ajatella huolellisesti kiinalaisen ruokakulttuurin. Astiat on oltava 'onnekas' nimi. Ne ovat myös syventynyt tehdä ruokansa erottuvat. Tämä tarkoittaa, että kaikki ruokalajien täytyy todella hyvältä kuluttajille. He myös käyttävät paljon mausteita ja yrttejä, jotta voidaan tuottaa enemmän makuja niiden ruokia. Esimerkki Kiinalainen ruoka sisältää: chow mein, oranssi kana, muna kukka keitto ja paljon muuta.

Kun kyseessä on Japani elintarvikkeita, seuraavat ovat joitakin yleisiä esimerkkejä: Udon, yakisoba, Ramen (nuudelit), Katsu ja tempuraa. Viimeiset kaksi astiat ovat yleensä friteerattuja, myös yhteinen piirre paistamiseen japanilaisten keskuudessa.

Mitä juo teetä, japanilaiset ovat ihastunut vihreää teetä, kun taas toinen tykkää juoda mustaa teetä. Sekä viljelmiä, teetä käytetään otettuaan todellinen ateria keskipitkällä tukea, ruuansulatuksen syöty ruoka aikaisemmin. Tämä on erityisen käyttö hajottamalla greasier tai oilier ruokia.

1. Japanilainen ruoka rakastaa enemmän raaka elintarvikkeisiin verrattuna kiinalaista ruokaa.
2. japanilainen ruoka rakastaa kalaa, kanaa ja naudanlihaa yli sianlihaa toisin kuin kiinalaisia, jotka haluavat syödä naudan- ja sianlihan.