Ero Cappuccino ja LatteCappuccino vs Latte

Cappuccino ja Latte ovat Italian tapoja valmistella kahvia höyrytetty maito. Molemmat kahvia valmistetaan eri tavoin, mikä johtaa huomattava ero niiden maku.

Cappuccino on kahvi valmistetaan espressoa ja höyrytettyä maitoa joka vaahdotetaan tuottaa runsas vaahto. Vaikka latte valmistetaan myös lähes samalla tavalla, se on enemmän vaahdotettua maitoa. Lattes valmistetaan myös toisella tavalla käyttäen Mokka, joka on keitetty ja sen jälkeen kaadetaan kuumaa maitoa.

Cappuccinoa ovat laajalti edullisia ja ne ovat saatavilla ravintoloissa kaikkialla maailmassa. Yksi syy suosio Cappuccino yli Latte on, että on on halvempaa. Lattes eivät ole käytettävissä kaikissa ravintoloissa ja yleensä löytyy vain erikoisuus kahviloissa. Koska Lattes ovat yleensä vähemmän laajalti saatavilla, kannattaa tarkistaa, onko ravintolan olet ruokailua tekee tästä erityisen kahvia. Kun kyseessä on cappuccinoa mutta ne ovat varsin suosittuja ja sen vuoksi todennäköisesti käytettävissä.

Varten cappuccinoa, välinen suhde höyrytettyä maitoa ja maitovaahtoa on sama. Tämä suhde on yleensä saavutetaan, kun vapaa kaatamalla maitoa heti, kun se on höyrytetty. Vapaassa kaatamalla, ei ole mitään mahdollisuutta, että vaahdon ja maidon saada erillään. Cappuccino tulee eri muodoissa, kuten märkä, kuiva, osittain märkä, luu kuivana ja puolikuiva. Latte on enemmän vaahtoa kuin maitoa, on kuitenkin olemassa 'ei vaahtoa Latte' juomia.Cappuccino on vahvempi maku kuin Latte. Erilaiset kupit käytetään myös palvelevan cappuccinoa vs. Lattes. Seitsemän tai kahdeksan unssin kuppiin käytetään normaalisti palvelemaan Latte taas kuudesta seitsemään unssi posliinikuppiin käytetään palvelemaan Cappuccino.

Yhteenveto

1. Cappuccino ja Latte ovat Italian tapoja valmistella kahvia höyrytetty maito.
2. Cappuccino on kahvi valmistetaan espressoa ja höyrytettyä maitoa joka vaahdotetaan tuottaa runsas vaahto. Vaikka latte valmistetaan myös lähes samalla menetelmällä, se on enemmän vaahdotettua maitoa.
3. Cappuccino on laajalti edullinen ja on saatavilla ravintoloissa kaikkialla maailmassa. Cappuccinoa ovat suositumpia kuin Lattes koska ne ovat halvempia.
4. Kun Cappuccino, suhde höyrytettyä maitoa ja maitovaahtoa on sama. Latte on enemmän vaahtoa kuin maitoa.
5. Cappuccino on voimakkaampi maku kuin Latte.