Ero Säännöllinen Jauhot ja Leipä JauhotSäännöllinen Jauhot vs Leipä Jauhot

Säännöllinen ja jauho on kahden tyyppisiä jauhoja, erityisesti kahden vehnäjauhoja. On hienoisia eroja kahden jauhot, enimmäkseen ansioilla koostumuksen / aineita ja niiden käyttötarkoitukset.

Säännöllinen jauhot tunnetaan myös vehnäjauhoja tai kaikkiin tarkoituksiin jauhoja. On jauhoja valmistettu yhdistämällä matala ja korkea-gluteenia vehnä. Kuten jauhot, se on vähemmän proteiinia (11-12 prosenttia) ja siten, alhainen gluteenipitoisuus. Sillä ei ole lisäaineita tai ylimääräisiä ainesosia. Vehnäjauhoja käytetään erilaisia ​​leivän tuotteita, kuten evästeitä, nopea leivät, keksit, kakut ja muut kovat leivät. Johtuen monenlaisia ​​leivän tuotteita, jotka voidaan valmistaa tämän jauhot, se on yleisimmin käytetty ja katkottua monissa vähittäiskaupoissa. Se on myös halvempi hinta.
Vehnäjauhoja voidaan luokitella valkaistua tai valkaisematonta tyyppiä. Tämän tyyppinen jauhoja voi olla pitkä säilyvyysaika, kun niitä säilytetään tiiviisti suljetuissa astioissa. Se voi kestää kahdeksan kuukautta viileässä ja kuivassa kaappiin varastointi tai jopa vuosi, jos laitetaan jääkaappiin.

Toisaalta, vehnäjauhoja on toinen jauhoja käytetään leivän tuotteita. Toisin kuin säännölliset jauhojen, leivän jauhoja on runsaasti proteiinia (13-14 prosenttia) ja gluteenipitoisuus. Korkea proteiinipitoisuus ja gluteenia sisältö edistää chewiness ja sitkeys valmiin leivän tuote. Lisäksi se on suunniteltu tukemaan hiivan toimintaa ja kehittää taikina kimmoisuutta. Hiiva tämäntyyppisessä jauhot nousee hyvin. Toinen suuri osuus on kyky leivän saada kattavamman ja tarkemman muodon ja rakenteen verrattuna muihin tuotteisiin, joita muut tyyppisiä jauhoja.

Sen lisäksi todellinen jauhot valmistettu kova syysvehnä, vehnäjauhoja on jälkiä C-vitamiinia, Kaliumbromidiin, ja mallasohran jauhoja auttaa hiiva työtä, parantaa leivän rakenteen ja nopeuttaa leipä päätöksenteossa.Leipä jauhoja käytetään yleensä pizzanpohjat, leipää ja muita hiiva-noussut tavaroita.
Varastointi jauhoja voi olla kaapeissa tai jääkaappeja. Jauho on oltava tiiviisti suljetussa astiassa säilyy kauemmin. Vuonna kaapit, vehnäjauhoja voi kestää jopa useita kuukausia, kun jääkaapissa se voi kestää jopa vuoden.

Yhteenveto:

1. Leipä jauhoja ja säännöllinen jauhot kahdenlaisia ​​vehnäjauhoja. Molemmat jauhot käyttävät monia ihmisiä tekemään monia lajikkeita leipää tuotteita.
2. Tärkeimmät erot kahden jauhot ovat jauhot ainesosia, koostumusta, luokitusta, ja käyttötarkoitukset. Molemmat jauhot sekoitetaan tuotteita ja voidaan säilyttää samanlaisissa paikoissa (kaapit ja jääkaappi samaa menettelyä käyttäen ja materiaalit).
3. koostumukseltaan tai ainesosien, säännöllinen jauhot ei ole lisäaineita, kun jauhoja on lisäaineita mallasviskin jauhoja ja C-vitamiinia
4. Koska säännöllinen jauhojen ei ole lisäaineita, se voidaan korvata reseptit vaativat leipää jauhoja. Lisäys ja huolellinen osuus ainesosista on avain. Samaan aikaan, leipää jauhoja ei voida korvata säännöllisesti jauhojen koska lisäaineita jo sisällytetty.
5. Leipä jauhoja on valmistettu kova syysvehnä, kun taas tavalliset jauhot on valmistettu yhdistelmä kesällä ja talvella vehnää.
6. Proteiini ja gluteeni koostumus sekä jauhojen myös vaihdella. Leipä jauhot on korkeampi proteiinia ja gluteenipitoisuutta (13-14 prosenttia), joka tekee siitä 'kovempia jauhoja.' Toisaalta, säännölliset jauhot on pienempi proteiinin ja gluteenipitoisuutta (11-12 prosenttia). Tämä luonnehtii säännöllinen jauhot kuin 'pehmeämpi jauhoja.'
7. Säännöllinen jauhot voi olla valkaisematon tai valkaistu. Leipä jauhot on lähes aina valkaisematonta.