Ero Scotch ja BourbonScotch vs Bourbon

Ihminen on kulutettu alkoholijuomia lääkitystä, virkistys, tai osana niiden ruokavalio muinaisista ajoista lähtien. Niitä käytetään jopa uskonnollisia rituaaleja ja festivaaleja ja ne tuottavat rentouttava ja euforinen vaikutus ja joskus jopa johtuu kanssa seksuaalista vaikutuksia.

Alkoholijuomat on kolme yleistä luokitukset:

Olut joka on laajimmin kulutetaan alkoholijuomia ja on myös vanhin. Se on valmistettu haudutettua ja käymisteitse viljanjyviä.
Viinin joka valmistetaan käymisteitse viinirypäleistä tai muista hedelmistä ja on 9-16 prosenttia alkoholipitoisuus alkoholipitoisuuden.
Spirits jotka valmistetaan käymisteitse jyviä tai karkeista jotka tislataan ja vähintään 20 prosentin alkoholipitoisuus alkoholipitoisuuden. On olemassa kuusi erilaista henkiä, nimittäin; vodka, rommi, tequila, gini, brandy, ja viski.

Whisky tai viski on alkoholijuoma, joka on valmistettu käymisteitse viljaa (ohra, ruis, vehnä, ja maissi) perunamuusi. Tislaus päässeet Eurooppaan, erityisesti Irlannissa ja Skotlannissa, 1100 ja 1300. Koska rypäleet olivat vähissä, he tekivät viski käyttävät ohraa, jota myös käytetään oluen.
Tätä kutsuttiin skotlantilainen viski, joka on tuotettu luostareissa. Ja vasta 1500-luvun puolivälissä, jolloin kuningas Henrik VIII hajotti luostarit, viski tuotettiin kodit ja maatilat. Scotch viski on poltettu vähintään kolme vuotta valkoisena tammitynnyreissä, joka antaa sille sen makua.

Se on viisi luokkaa:Single malt Scotch viski
Single grain Scotch viski
Blended malt Scotch viski
Blended grain Scotch viski
Blended Scotch viski

Vain viski, joka on tuotettu, käsitelty, muunnettu, fermentoitu, tislattu ja kypsytetty klo Skotlanti tislaamo voidaan kutsua skotlantilainen viski. Se ei saa olla muuta lisättyä ainesosaa vettä ja karamelli, ja sillä on oltava 40 prosentin alkoholipitoisuuden.
Muut maat tuottavat myös viski eri materiaaleja ja menettelyjä. Kanadassa, Intiassa, ja Yhdysvalloissa on omat tyyppisiä viski. Yhdysvalloissa, viski on valmistettu rukiin, mallas, vehnä, maissi, tai kahden tai useamman jyviä tai karkeista.

Yksi tyyppi American viski on Bourbon, joka on valmistettu mäski, joka sisältää vähintään 51 prosenttia maissi. Se ei tarvitse olla vähintään. Mutta jos se on ikääntynyt, se on vain lyhyen ajan, ja se pidetään hiiltynyt tammitynnyreissä. Sillä ei ole mitään lisätty aromeja, väriaineita, tai alkoholia. Sitä tuotetaan Tennessee ja Bourbon, Kentucky, vaikka sitä voidaan laillisesti tuottaa missä tahansa osassa Yhdysvalloissa. Vain viski, joka on tuotettu Yhdysvalloissa kutsutaan Bourbon.

Yhteenveto:

1. Scotch viski on tislattu alkoholijuoma, joka on tuotettu Skotlannissa kun Bourbon on tislattu alkoholijuoma, joka on tuotettu Yhdysvalloissa.
2. skotlantilainen viski on kypsytetty valkoisena tammitynnyreissä vähintään kolme vuotta, jolloin Bourbon on kypsytetty hiiltynyt tammitynnyreissä lyhyemmäksi ajaksi.
3. Scotch viski on valmistettu viljasta, mallas, tai molempia, kun Bourbon on tehty pääosin maissista.