Ero luumut ja taatelitLuumut vs Päivämäärät

Luumut ja päivämäärät ovat terveitä hedelmiä. Ne ovat molemmat luokiteltu 'luumarja.' Kuitenkin ne eroavat huomattavasti niiden alkuperä ja tapa saa syödä.

kuivatut luumut
Luumut ovat muotoutuneet lajien Prunus domestica. Viljely luumut peräisin Aasiasta. Luumut voidaan kuluttaa tuoreena tai kuivatussa muodossa. Kuivattujen luumujen on nimeltään 'kuivataan luumut.' Yleisesti käytössä, kuivattuja luumuja kutsutaan myös luumut. Kuivaus on eräänlaista säilyttämisen joka lisää elämän hedelmän.

Luumut ovat tahmeita ja on äreä koostumus. Luumut maku makea, ja niiden liha on sitkeä. Kuoppa tai kivi luumujen voidaan poistaa helposti. Tuoretta luumut ovat soikeita ja täyteläistä, jossa on violetti väri, kun kuivattu ne ovat ryppyisiä ja hieman epämuodostunut. Luumut käytetään valmistelun eri makeita ja suolaisia ​​ruokia. Niitä voidaan myös käyttää täytteenä, vuonna kakut ja vanukkaat.

Luumut ovat erittäin ravitsevia hedelmiä, joilla on suuria määriä mineraaleja, antioksidantteja, ja kuitu. Tämä tekee luumut hyvä laksatiivinen. Ne estävät ummetusta ja ovat hyviä vauvoille myös.

'Kuivattu luumu' on uusin nimi luumut. On olemassa muutamia lajikkeita käytetään nykyään.
http://www.dreamstime.com/dry-plum-or-prune-fruit-thumb5597290.jpgpäivämäärät
Päivämäärät ovat hedelmä Taatelipalmu. Kasvitieteellinen nimi taatelipalmuja on Phoenix dactylifera. Päivämäärät muodostavat katkottua hedelmät kansan Lähi-idässä. Se on makea, sitkeä, ja tahmea hedelmiä.
Date Palms ovat vanhimpia, viljelty puita. Siemen on korkein kannattavuus kesto. Hedelmä voi syödä tuoreita tai kuivattuja. Sitä käytetään myös valmistuksessa jälkiruokia.
Päivämäärä, puu on kaksikotinen. Se tarkoittaa, että uros- ja naarasosat kasvatetaan eri kasveja. Tuore lajikkeiden kasvien levitetään kautta pistokkaita. Elinkelpoisuus nopeus siemenet on hyvin alhainen. On olemassa lukuisia määriä lajikkeita käytetään nykymaailmassa.
Päivämäärät on myös hyvä ravintoarvo ja kuitupitoisuus. Niillä on suuria määriä mineraaleja ja vitamiineja. Ne estävät monia vakavia sairauksia, kuten vatsaontelon syöpä, anemia, hämäräsokeus, ja monet muut. Päivämäärät myös toimia lievittämään ummetus.
Niillä on korkea sokereita; nimittäin, glukoosi, sakkaroosi, ja fruktoosi ja hiilihydraattipitoisuus. Yksittäinen päivämäärä sanotaan riittävästi ravintoa; näin ollen, sitä kutsutaan myös energiaa edistäviä hedelmiä.

http://www.skrewtips.com/img/dates_fruits.jpg

Yhteenveto:

1. Kuivatut luumut kuivataan luumut kun päivämäärät ovat hedelmiä Taatelipalmu.
2. suvun luumut on Prunus kun taas suvun päivämäärien on Phoenix.
3. Karsi puu on yksikotisia kun Taatelipalmu on kaksikotinen.
4. luumut olivat peräisin Aasiasta kun päivämäärät alkunsa Lähi-idässä.
5. luumut ovat vähän kaloreita, kun päivämäärät ovat runsaasti energiaa.