Ero Mescal ja TequilaMescal vs Tequila

Mescal on alkoholijuoma valmistettu maguey kasvi Agavaceae kasvikuntaa joka on kotoisin Meksiko. Alkuasukkaat joivat käymisteitse valmistetut juomat päässä maguey kun laitos espanjalaiset tulivat heidän maansa. Hetken kuluttua he pystyivät luomaan tislattu juoma jota he kutsuivat mescal.
Se on valmistettu Oaxaca alkaen sydämessä maguey kasvi, joka on nimeltään pina. Paras mescal on tehty Manso erilaisia, mutta espadin, arroquense, ja tobala ovat myös hyviä. On olemassa kahdenlaisia ​​mescal: ne, jotka on valmistettu puhtaasta maguey ja ne, jotka on valmistettu 60%: maguey ja muita ainesosia.
Mescal on neljä luokkaa:

White, joka on selkeä ja ei-vuotiaiden.
Dorado tai kultainen, joka on sekoitettu väriaineita eikä vuotiaiden.
Reposado tai anejado joka on kypsytetty puutynnyreihin kahdesta yhdeksän kuukautta.
Anejo joka on kypsynyt puutynnyreissä vähintään kaksitoista kuukautta.

Tequila, toisaalta, on alkoholijuoma, joka on valmistettu sinisestä agaave kasvi. Se oli ensimmäinen ja tapahtui 16-luvulla siinä paikassa, jossa kaupunki Tequila sijaitsee. Nykyään se voidaan tuottaa vain valtion Jalisco ja joillakin alueilla valtioiden Guanajuato, Michoacan, Nayarit, ja Tamaulipas.
Tequila tislataan kahdesti ja on sileämpi kuin mescal joka tislataan vain kerran. Kuten mescal, tequila on myös kahdenlaisia: puhdas ja sekoitettu, ja sillä on viisi luokkaa:Blanco (valkoinen) tai Plata (hopea), unaged tai kypsytetty kaksi kuukautta tammitynnyreissä.
Joven (nuori) tai Oro (kulta), seosta Blanco ja Reposado.
Reposado (lepäsi), iältään kahdesta vähemmän kuin vuosi tammitynnyreissä.
Anejo (ikä), iältään yhdestä alle kolme vuotta tammitynnyreissä.
Extra Anejo (extra-vuotiaiden), iältään vähintään kolme vuotta tammitynnyreissä.

Vaikka tequila on suosittu, mescal on selvä, koska mato, joka löytyy pullo, joka sisältää juoma. Tämä tapahtuu luonnollisesti joissakin pulloissa, mutta tuottajat ovat olleet tiedossa laittaa matoja pullot myydä enemmän niiden tuotteita.
Tequila ja mescal valmistetaan myös eri tavalla. Tehdessään mescal, sydän maguey tehtaan paistetaan kuoppaan uunissa, joka on peitetty kerroksia matto ja maan samalla tekemään tequila, sydän Blue Agave kasvin paistetaan tai höyrytettyä uunissa.
Yhteenveto:

1. Mescal on alkoholijuoma on valmistettu eri lajikkeiden Agave tai maguey kasvi kun tequila on alkoholijuoma on valmistettu sinisestä agaave kasvi.
2. Mescal tislataan vain kerran, kun tequila tislataan kahdesti.
3. Mescal Usein sisältää syötäviä matoja jota useimmat valmistajat laittaa pullon lisätä myyntiä vaikka tequila ei.