Ero Makea ja kuiva viiniMakea vs kuiva viini

Saatat törmännyt erilaisia ​​viinejä eri nimiä ja värejä. Kuitenkin, viinit ovat pohjimmiltaan eriytetty niin makea ja kuiva. Joten miten on mahdollista, että yksi voi laatia ero näiden kahden viinejä? Nämä kaksi viinien eroavat maku, maku ja käymisprosessin.

Viini, joka on sokeripitoisuus on tunnettu makea viini, ja joka ei ole sokerinen on kuiva viini. Makeat viinit kutsutaan myös jälkiruoka viinejä.

LCBO sokeri koodia käytetään määritettäessä, onko viini on makea tai kuiva. Hinnat ovat 0-30, jossa entinen hinnat ilmoittaa vähemmän sokeria. Makeat viinit sisältävät normaalisti noin 25 prosenttia jäännössokeripitoisuuksia. Toisaalta, viinit sisältävät vain yhden prosentin jäännössokeripitoisuuksia, joka kieli ei edes huomaa.

Kun puhutaan niiden käyminen, kuiva viini on valmistettu luonnollisen käymisen rypäleiden. Päinvastoin, makea viini on täydennetty lisäaineita, jotka estävät sokeria rypäleet virran kokonaan alkoholiksi.

Kun vertaillaan niiden happamia, viinit ovat happamia. Valmistukseen käytetyt rypäleet makea viini kokoavan paljon myöhemmin, mikä tarkoittaa, että happamuus on menetetty ja makeus on lisääntynyt. Jopa silloin, kun nämä viinirypäleet tehdään käyminen, makeus säilyy. Kuiva viini on yleensä valmistettu rypäleistä, jotka poimitaan jo varhaisessa vaiheessa, mikä tarkoittaa, että se on enemmän hapan.

Joitakin tunnettuja viinit sisältävät Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir ja Zinfandel. Tunnettu makeat viinit sisältävät portti, samppanjat ja Eiswein.Yhteenveto:

1. viini, joka on sokeripitoisuus on tunnettu makea viini, ja joka ei ole sokerinen on kuiva viini.

2. Makeat viinit sisältävät normaalisti noin 25 prosenttia jäännössokeripitoisuuksia. Toisaalta, viinit sisältävät vain yhden prosentin jäännössokeripitoisuuksia.

3. Kuiva viini on valmistettu luonnollisen käymisen rypäleiden. Päinvastoin, makea viini on täydennetty lisäaineita, jotka estävät sokeria rypäleet virran kokonaan alkoholiksi.

4. Verrattaessa niiden happamia, viinit ovat happamia.