Ero Caramel ja kinuskiCaramel vs Butterscotch

Kun kävelet pitkin karkkia käytävällä suosikki ruokakauppaan tai supermarket, et 'll yleensä nähdä paaluilla makeita herkkuja kuten karamelli ja kinuski. Nämä ihastuttava tuotteet voivat hämmentää joitakin, aivan erityisesti jos niitä ei ole merkitty asianmukaisesti. Ne voivat näkyä jokseenkin sama a, toinen niiden makuun don 't mennä kaukana toisistaan ​​'s.

Päällimmäisenä, kinuski on yhdistelmä vaniljaa ja sokeria (erityisesti puhdistamatonta sokeria). Varovasti tasata makeus tämän yhdistelmän, ylimääräinen sitruuna happoja tai etikkaa lisätään luoda ainutlaatuinen maku tai maku. Karamelli on erilainen, koska valkoisen sokerin sijasta käytetään ruskeaa. Se ei sisällä vanilja aromia ja muiden happamoittavien elementtejä. Lisäksi, kaksi kastikkeet valmistetaan myös eri tavalla. Butterscotch on yksinkertaisesti ruskeaa sokeria, joka lämmitetään 239-257? F (115-125? C) caramelize sitä, kun karamelli keitetään paljon kuumempi lämpöä saavuttaa jopa 338? F (170? C).

Tehdessään kinuski, sinun täytyy valmistella 1 kuppi fariinisokeria, 4 rkl. suolatonta voita, 1 rkl. vaniljauute, ? kuppi kuohukermaa, ja ainakin 1 tl. suolaa. Sinun täytyy sulattaa voin ensin ja lisätä kaikki fariinisokeri ennen voi on kokonaan sulanut. Sinun täytyy sekoittaa se hyvin niin, että kaksi on yhdistetty hyvin. Jatka keittämistä sekoitteen keskitason lämmöllä 3-5 minuuttia. Joskus sekoita seosta kunnes sellainen aika, että johdonmukaisuus muuttuu nestettä ja vähemmän rakeinen. Voit sitten hitaasti lisätä kuohukerma taas vatkaamiseen 10 minuuttia. Kun valmis, yksinkertaisesti sammuta lämpöä ja siirtää valmiin butterscotch osaksi varastosäiliöön. Voit vähitellen lisätä vaniljasokeria ja suola myöhemmin, kun se on jäähdytetty makusi. Sen jälkeen jäähdytyksen aikana, voit käyttää butterscotch heti.Caramel on vähemmän ainesosia. Se vie vain puolet kupin kuohukermaa, 6 rkl. voita, ja toisen kupin valkoisen sokerin valmistamiseksi. Ensinnäkin, sokeri lämmitetään pannulla ja pyyhkäistiin kunnes sulaminen on alkanut. Kun se jo näyttää kiehuvaa, että 's kun voit sisällyttää voita taikinaan. Kun viimeksi mainittu on kokonaan sulanut, ota pannu pois liedeltä ja vähitellen laittaa kerma taas jatkuvasti vatkaamiseen sekoita kunnes kuohuva ja sileä . tarvitset vain noin kaksi minuuttia jäähdyttämiseksi ennen sen asettamista sen varastointi purkkiin. ja siinä se on! Your karamelli voi kestää noin kaksi viikkoa, jos säilynyt hyvin.

Yhteenveto:

1. Butterscotch käyttää ruskea sokeri koko ajan, kun karamelli käyttää valkoista sokeria, vaikka on joitakin harvinaisia ​​muunnelmia hyödyntäviä fariinisokeri.
2. Butterscotch on ylimääräinen lisäys hapanta sitruunan ja vaniljan makuja torjua makeus sokeria.
3. Butterscotch lämmitetään paljon vähemmän kuin karamelli.