Ero Nigiri ja Sashimi? Nigiri? vs Sashimi

Nigirejä ja sashimi ovat japanilaiset ruokia. Vaikka nämä ovat japanilainen ruokia, ne on nyt tullut suosittu ja käytetty länsimaissa samoin.

Jos haluaa tietää ero nigirejä ja sashimi, täytyisi tietää sushi, toinen japanilainen ruoka. Sushi on vinegared riisi, joka tarjoillaan erilaisia ​​ruokia. Jos Sushi tarjoillaan yhdellä kala keveiden, niin sitä kutsutaan nigirejä. Ja jos ohut siivu kalaa tarjoillaan ilman riisiä, niin se kutsutaan kuin sashimi.

Sashimi on usein toiminut kitalaki puhdistusaineet tai alkupala. Sashimi tarjoillaan yleensä garnishes kuten silputtu daikon retiisi, inkivääri, ja paahdettua nori. Tämä japanilainen ruoka tarjoillaan myös wasabi ja soijakastike.

Suolaisen veden kalat käytetään pääasiassa sashimi. Tämä johtuu siitä, makean veden kala sisältää loisia, jotka eivät ole hyväksi suolistossa. Tonnikala, basso, abalone, makrilli, bonito, Snapper, shad, kalmari, mätiä katkarapuja ja mustekala käytetään yleisesti sashimi.Toisin sashimi, nigiri voidaan kutsua eräänlaisena sushi koska se sisältää kaksi ingredientsCsushi riisiä ja keveiden.

Kun vinegared riisi on kokkareista, ohut kala on sijoitettu päälle tehdä nigirejä. Tämä japanilainen ruokalaji on myös paahdettu kanssa nori. Joskus wasabi on sijoitettu väliin riisin tallustella ja keveiden. Kala käytettävät nigirejä voi olla raaka, hieman savustettu tai grillattu ja taikina paistettu. Tonnikala, kolja, ankerias, mustekala, Snapper, katkarapuja, ja shad ovat joitakin mereneläviä lajikkeita, joita käytetään nigirejä. Tämä japanilainen ruokalaji on myös joskus yhdessä muiden ruokia kuten Maki. Yleisin nigirejä yhdistelmä on ankerias, grillattua unagi, ja avokado.

Yhteenveto:

Jos sushi tai vinegared riisiä tarjoillaan yhdellä kala keveiden, niin sitä kutsutaan nigirejä. Jos ohut siivu kalaa tarjoillaan ilman riisiä, niin se kutsutaan kuin sashimi.
Toisin sashimi, nigiri voidaan kutsua eräänlaisena sushi koska se sisältää kaksi ingredientsCsushi riisiä ja keveiden.
Suolaisen veden kalat käytetään pääasiassa sashimi. Kala käytettävät nigirejä voi olla raaka, hieman savustettu tai grillattu ja taikina paistettu.