Ero hollantilainen uuni ja ranskalainen UuniHollantilainen uuni? vs? Ranskan Uuni

Onko eroa paistinuuneihin ja ranskalainen uuni? Yksi voi törmännyt paljon eroja Hollanti uunit ja Ranskan uunit. Sekä Ranskan uuni ja paistinuuneihin ovat kattilat käytetään pääasiassa hidasta ruoanlaittoon. Sekä paistinuuneihin ja Ranskan uuni ovat korkeita, valurauta potit tiiviitä kannet. Molemmat uunit käytetään pääasiassa stewing ja braising.

Vaikka valurautaa käytetään pääasiassa tekemiseen Alankomaiden ja Ranskan uunit, alumiinia ja ruostumatonta terästä käytetään myös. Ainoa ero, joka voidaan nähdä kahden uunit on, että Ranskan uuni on kiillettä pinnoite. Tämä tarkoittaa sitä, että ranskalaiset uunit voivat joskus toimia tarttumaton kattiloita. Lisäksi Ranskan uunit myös mukana sisustusarkkitehti värit, joita ei ole nähty Hollanti uunit. Sekä Ranskan ja Alankomaiden uunit asetetaan liesituuletin ruoanlaittoon.

Tarkasteltaessa historiaa Hollannin uunit, kukaan ei tiedä, miten termi on peräisin. Yksi teoria sanoo, että nimi on peräisin jälkeen hollantilainen matkailijoille, jotka myydään valurauta ruukuissa. Toisen teorian mukaan nimi liittyy erityinen menetelmä valu raudan suunnitellut hollantilainen. Vielä yksi teoria sanoo, että nimi on peräisin jälkeen hollantilaiset ratkaistaan ​​Pennsylvaniassa. Ranskan Uuni on siis kutsutaan ranskalaiset ihmiset ovat suunnitelleet sitä.Joten mitä eroa ranskalainen ja hollantilainen uuni? Sen lisäksi emalipintaa ja sisempi muotoilu Ranskan uunissa on, on tuskin mitään eroa näiden kahden uunit.

Yhteenveto:

Sekä Ranskan uuni ja paistinuuneihin ovat kattilat käytetään pääasiassa hidasta ruoanlaittoon.
Sekä paistinuuneihin ja Ranskan uuni ovat korkeita, valurauta potit tiiviitä kannet.
Ainoa ero, joka voidaan nähdä kahden uunit on, että Ranskan uuni on kiillettä pinnoite. Tämä tarkoittaa sitä, että ranskalaiset uunit voivat joskus toimia tarttumaton kattiloita.
Ranskan uunit myös mukana sisustusarkkitehti värit, joita ei nähdä hollanniksi uunit.
Yksi teoria sanoo, että nimi 'paistinuuneihin' johdettiin jälkeen hollantilainen matkailijoille, jotka myydään valurauta ruukuissa. Toisen teorian mukaan nimi liittyy erityinen menetelmä valu raudan suunnitellut hollantilainen. Vielä yksi teoria sanoo, että nimi on peräisin jälkeen hollantilaiset ratkaistaan ​​Pennsylvaniassa.