Ero Almond maito ja soijamaitoManteli maito vs soijamaito

Manteli maito ja soija maito pidetään terveellistä, koska ne tulevat korkea ravintoarvo. Sekä Almond maito ja soijamaito ovat laktoosittomia ja sisältää lähes sama ravitsemus. Joten onko mitään eroa näiden kahden maidot?
Ensimmäinen Katsokaamme ravintosisällöstä, jotka ovat läsnä sekä soijamaito ja Almond Milk. Verrattuna Almond maidon soijamaito mukana enemmän proteiineja. Kun yksi annos Almond Maito sisältää yksi gramma proteiinia, soija maito sisältää kymmenen grammaa.
Kaloreita, soija maito tuottaa enemmän kaloreita. Kun soijamaito tuottaa 110 kaloria per palvelevat, manteli tuottaa vain 90 kaloria.
Yksi annos Almond maito sisältää kolme grammaa rasvaa ja yksi gramma kuitua. Se on myös vapaa tyydyttynyttä rasvaa ja kolesterolia. On myös nähty, että Almond Maito sisältää runsaasti E-vitamiinia, seleeniä ja mangaania. Toisaalta, yksi palvelevat soijamaito on varustettu neljällä grammaa rasvaa ja 14 grammaa hiilihydraatteja. Kun manteli maito voi tehdä 30 milligrammaa kalsiumia tarvitaan, soijamaito voidaan tehdä 80 milligrammaa kalsiumia.
Saatavuudessa, soija maito tulee monia lajikkeita kuin manteli maitoa. Vuonna makeat ruoat, manteli maitoa voidaan käyttää korvikkeena maitoa. Mutta soija maitoa ei voida korvata maidon näistä ruoista, sillä ne eivät maistu hyvältä. Kun manteli maito tulee luonnollinen maku, soijamaito mukana hankittu maku.
Henkilöä, jolla on korkea kolesteroli tulisi ottaa soijamaito kuin manteli maitoa. Tämä johtuu siitä, soijamaito on kyky alentaa kolesterolia. Henkilö, joka tarvitsee enemmän kivennäisaineita ja vitamiineja pitäisi vain mennä Almond maito. Soija maito voi rajoittaa imeytymistä mineraaleja ja vitamiineja.Yhteenveto
Verrattuna Almond maidon soijamaito mukana enemmän proteiineja.
Kun soijamaito tuottaa 110 kaloria per palvelevat, manteli tuottaa vain 90 kaloria.
Kun manteli maito voi tehdä 30 milligrammaa kalsiumia tarvitaan, soijamaito voidaan tehdä 80 milligrammaa kalsiumia.
Henkilöä, jolla on korkea kolesteroli tulisi ottaa soijamaito kuin manteli maitoa. Tämä johtuu siitä, soijamaito on kyky alentaa kolesterolia.