Ero Calzone ja Stromboli Calzone vs Stromboli

Ruoka on yksi tärkeimmistä ihmisen tarpeisiin. Ilman ruokaa emme voi selviytyä ja tämä vaisto hengissä on johtanut aikaisin mies löytää syötäviä kasveja, jotka voivat täyttää hänen tyhjään vatsaan ja hänet vahva. Aikanaan hän on oppinut, että muut eläimet voi myös syödä ja niin hän oppi sato ja nostaa karjan.

Mies sitten alkoi tehdä monimutkaisempia elintarvikevalmisteet, kokeillaan ainesosia, jotka ovat hänen käytettävissään. Ihmiset eri puolilla maailmaa valmistaa erilaisia ​​elintarvikkeita, jotka perustuvat pääasiassa sellaista ainesosia, jotka ovat yhteisiä alueen.

Commerce ja matka käytössä ihmisiä eri paikoista esitellä ruokaa muille. Mikään muu ruoka on suositumpi kuin italialaista ruokaa, kaksi joista suosituin on spagetti ja pizza. Mutta sitten on muitakin elintarvikkeita, että italialaiset ovat tehneet, jotka ovat kehittäneet valtavan seuraavat kaikkialla maailmassa, nimittäin, Calzone ja Stromboli.

calzone

Calzone on liikevaihdon ainesosia samanlainen pizza. Tekeminen calzone alkoi Napolissa, Italiassa 18-luvulla. Nimi tuli roikkuva housut kuluneet miesten aikana.

Ainesosat calzone ovat hyvin paljon ainesosat pizza, jossa täytteenä koostuu mozzarellaa, tomaattia, ja muut pizzatäytteisiin. Se on taitettu ja muotoiltu puolikuun ennen paistamista tai paistamiseen.Kokonsa ja se muistuttaa voileipiä, calzone on suosittu katu ruokaa ja voi syödä ollessasi. On olemassa monia versioita calzone, jotkut ovat pieniä ja muut ovat erilaisia ​​täyte.

Stromboli

Stromboli on liikevaihdon täytteenä eri lihat, juustot, ja vihanneksia. Vaikka taikina on samanlainen Italian leivän taikina, se ei ole peräisin Italiassa mutta Philadelphia, USA. On olemassa myös muita lähteitä, jotka totesivat, että se on peräisin Spokane, Washington. Varmaa on, että se sai nimensä elokuvan Stromboli.

Se on samanlainen calzone mutta sen täyte on lähempänä sandwich täytteet kuin pizzatäytteisiin. Yleisin jotka ovat erilaisia ​​juustoja, Italian lihat, kuten salamia ja Capicola, ja erilaisia ​​vihanneksia. Se on rullattu eikä taittaa ennen paistamista.

Yhteenveto

1. Calzone alkunsa Napoli, Italia ja nimetty mitä miehet alueella oli yllään kun Stromboli alkunsa Yhdysvalloissa, joko valtion Philadelphia tai Washington ja nimetty elokuva.
2. Ainesosat tekemiseen taikinan sekä calzone ja stromboli ovat samanlaisia ​​taikinan Italian leivän mutta täytteenä tai täytteet ovat erilaisia.
3. Calzone on täyte, joka on samanlainen kuin pizzatäytteisiin tomaatti ja mozzarella taas stromboli on täytteet, jotka muistuttavat voileipä erilaisia ​​juustoja, vihanneksia ja lihaa.