Ero Mannapuuro ja GritsMannapuuro vs Grits

Ihminen ei voi elää ilman ruokaa, valmistetta tai ainetta, joka tarjoaa elävien olentojen tarvitsemansa ravinteet hengissä. Ruoka tulee kasveista ja eläimistä, jotka sisältävät proteiineja, rasvoja, vitamiineja, kivennäisaineita ja hiilihydraatteja, jotka ovat välttämättömiä kasvulle ja voimaa.
Kun ruoka nautitaan, se hajoaa ja jaetaan soluihin kehon voidaan muuntaa energia antaa ravinteita edistää kehon 's kasvua ja vahvistaa sitä hengissä. On monia kasveja, jotka voivat tarjota ravinteita, että laitoksen tarpeisiin .
Jyvät ovat peruselintarvike useimmille. Jyvät voi tulla erilaisia ​​kasveja, kuten ohra, riisi, maissi ja vehnä. Ne muodostavat tukikohtinaan useimpien ruoasta ihmisiä. Vehnä voidaan jauhaa ja valmistaa leipää tai puuroa, ja maissi voi myös syödä tähkän tai maa tuottaa ryynit tehdä puuroa.
Vuonna 1893, vehnä myllärit North Dakota loi puuroa nimeltään Mannapuuro. Se on yleensä syödään aamiaisella ja se on valmistettu lisäämällä maa vehnän kiehuvaa vettä ja sekoittaen, kunnes se on paksu. Joitakin voidaan valmistaa myös antamalla kentällä vehnä asettaa kuumassa vedessä muutaman minuutin ajan. Lisättyä creaminess, maito voidaan myös lisätä seokseen. On myös suositeltavaa lisätä hedelmiä, pähkinöitä, ja sokerin Mannapuuro. Mitään ruokaa voidaan sekoittaa se, joka voi johtaa erottuva makuja, jotka ovat hyviä maku.
Ryynit, toisaalta, on puuroa, joka on myös valmis aamiaiseksi. Se on valmistettu kentällä maissi, jota keitetään vedessä, kunnes se sakenee. Se on intiaani ruokaa, joka on hyvin suosittu varsinkin niille, jotka tarvitsevat pehmeää ruokaa. Kaikkialla maailmassa, ihmiset kuluttavat ryynit, ja se tunnetaan eri nimillä, kuten polenta. Varhainen ryynit tehtiin käyttämällä kivi mylly, mutta nykyään ne jauhetaan koneellisesti maissi tehtailla. Sen lisäksi valmistelee sitä puuroa, se voidaan paistettu voita tai öljyä.
Vaikka molemmat tulevat jyviä, ne on erilaisia ​​makuja ja kuvioita. Karkeudet karkeampaa ja voi syödä muiden elintarvikkeiden, kuten munia. Mannapuuro on creamier ja siksi sopivampi tehdä puuroa.
Yhteenveto:1. Mannapuuro on puuroa, joka on valmistettu jauhetusta vehnästä kun ryynit on puuroa, joka on valmistettu kentällä maissi.
2. Mannapuuro luotiin vehnää myllärit Pohjois-Dakota 1893, kun ryynit on intiaani valmistetta, joka on kulutettu vuosisatoja nyt.
3. Mannapuuro valmistetaan yleensä vain puuroa samalla ryynit voidaan tehdä puuroa tai paistettuna.
4. Molemmat voidaan valmistaa lisäämällä ne kiehuvaan tai kuumaan veteen, kunnes ne ovat paksuja ja lisäämällä muita ainesosia, kuten pähkinöitä, sokeri, hunaja, tai hedelmiä, mutta niillä on erilaisia ​​makuja.