Ero Pukeutuminen ja täytteenäDressing vs täytteenä

Jokaisen amerikkalaisen on, ainakin kerran elämässään, kuullut puhuttavan eroista täyte ja kastike. Keskustelua lähinnä syntyy, kiitospäivä illallista. Onko kalkkuna täytetty eikä pukeutunut?
Ero ei ole pelkästään menetelmien mukana ja ainesosien lisäksi alueella olet kotoisin. Etelä puolilla Yhdysvaltoja, pukeutuminen ja täyte käytetään samaa. Se 'sa murretta asia. Alunperin täyte linnun sisällä keitettiin ennen täytetyt. Ja kun veistetty, herkullinen täyte valunut ulos laatalle, joka näytti kastiketta. Pohjois puolilla Yhdysvaltoja, täyte ja kastike pidetään eroaa toisiaan.
Ero täyte ja kastike on valmistelussa kantavassa täyte on sekoitus ainesosista täytetyt ontelon sisälle lintu, kuten me kaikki tiedämme. Täytteenä yleensä liittyy paljon ainesosien ollessa työnsi sisällä ontelon; koko ontelo on oltava täysi ja täytetyt ennen sulkemista. Kun täytetyt ja sinetöity, lintu tai muu resepti, joka edellyttää täyte on kypsennetty. Kastiketta, toisaalta, liittyy ruoanlaitto ainekset pannulla yli liesi tai uunissa ja sitten kaadettuna lautaselle.
Täyte, yleensä, on keitetty kehossa esineen täytettyjä, ja kastike on ensin kypsennetty ja sitten kaadetaan tärkein ateria.

Täyte on yleensä valmistettu cornbread ja on kuivain kuin kastike. Pukeutuminen on yleensä enemmän kaatamalla johdonmukaisuutta ja on lisätty muita ainesosia, kuten se sipulit ja vihanneksia. Se on enemmän tekstuuri ja näyttää kauniilta sen esityksen.
Pukeutuminen ei ole vain käytetty paistetaan tai paahdettu ruoka. Sitä käytetään yli salaatteja myös. Täytetyt reseptejä paistetaan tai paahdettu, friteerattuja tai höyrytetty. Pääsyy ruoanlaitto korkeissa lämpötiloissa pidemmän aikaa on kokki täyte sisällä. Esimerkiksi kiinalaista ruokaa, nyytit ovat pehmustetut ensin ja sitten höyrytetty. Intian reseptejä, monenlaisia ​​täytetyt leivät (parathas, naan) ovat, jotka ovat joko keitetyt öljyä paistinpannussa tai uunissa.Yhteenveto:

1. Täyte on keitetty kehossa esineen täytetyt; katsoo, kastike ensin keittää pannulla ja sitten kaadetaan ruokaa.
2. Täytetyt elintarvikkeet kypsennetään yleensä korkeissa lämpötiloissa pidempään. Ne ovat paistetaan tai paahdettu tai friteerattua taas sidos on keitetty yli liesi tai uuni vähemmän aikaa. Se voi olla sekoitus höyryssä ainesosia myös, kuten salaatinkastikkeet, joita valmistetaan oliiviöljyä ja sitruuna ja hunajaa, jne. Jota don 't tarvitse keittää.
3. Täyte on yleensä kuivain kuin kastike; kastike on enemmän kastiketta konsistenssi, jotta se voidaan kaadetaan ruokaa. Se on lisätty muita ainesosia, kuten se sipulit ja vihannekset ja näyttää kauniimpi esitystilassa.